Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bûnözõ bírók...

HírekMegszûnne a deviza kilakoltatás és a többi tõrvénytelen szemétkedés?A hatóság nem megszünteti a bûncselekményt, tervezi és szervezi! Molnár F. Árpád 47. 50.
másodperctõl hallható


Kommentek

USA-ban is 2001 szept. -ben allamilag robbantottak fel az ikertornyokat New Yorkban meg a Bush kormany idejeben, hogy bevezessek a terrorizmus elleni cimszo alatt az ellenorzeseket.s rafogtak a kozel keletiekre… ..szoval,,,,,,sajnalatos ez az ugy, megint artatlan fiut akarnak elitelni hazankban, mint ahogy 1998-ban H.Zsofinak is elvagtak a nyakat Kormenden s vercsep nem volt , azt meg elloptak, kiknek kellett a vere? akkor nyitotta meg az uj Traubisoda gyarat Hasid kanadabol heberek,,ilyenkor allitolag " csak szuz magyarver lehet felavatasra mikor a tulaj felavatja a tulajat" ,es akkor 18 eves fiu Tanczos Gaborra fogtak, a gyilkossagot, aki ott sem volt, 11 evre leultettek artatlanul, pedig tudva volt, hogy o nem tehette, a bizonyitekokat eltuntettek, a tanukat felreallitottak, vagy meghaltak hirtelen,,,,ez az ugy 50 evre lett titkositva, az akkori SZDSZ kormany volt, belugyminisztere azota is a politikaban tevekenykedik, pedig biztos tudja a mai napig hogy artatlan volt a T.Gabor,,,ot is beinjekcioztak, hogy magara vallalja a masok gyilkossagat. meg vegkielegitest sem kapott.,Hova lett az igazsagszolgaltatas hazankban? miert titkositottak 50 evre ezt az ugyet is? mert akkor megtudnank, hogy a gyilkosokat vedik magasrangu politikusok, . Ahogy a J.F. Kennedy amerikai elnokot, is megolettek,1962-ben 50 evre titkositottak, es kiderult 50 ev utan,hogy a naci gyilkos idos. mar 90 eves amerikai volt elnok Bush az o iranyitasa alatt vegeztek el, o is egy naci gyilkos akit hagytak szabadlabon, ahogy a Ifj, Bush fia is...ezek a satanok iranyitottak USA-t....

Megcsináltuk Köszegi M. Lászlóval ezt a filmet, amiben bebizonyítottuk, hogy olyan képet mutat a rendõrség az elkövetõrõl, amelyrõl az ANYJA SEM TUDNÁ FELISMERNI, és azt is bizonyítottuk, hogy közelrõl vette a Király utca másik oldaláról egy MÛKÖDÕ RENDÕRSÉGI kamera a robbantást, mely vette az eltávozó robbantót szembõl, és erre pár nap múlva ágynak estem, súlyosan beteg lettem, viszkettem, nem bírtam enni, 25 kg-ot lefogytam, és napi 15 órát aludtam, a maradékban meg nagyon émelyegtem és hasmenésem volt úgy 5 hónapon át. VÉLETLEN? https://www.youtube.com/watch?v=Ar43KEK0ROA&feature=youtu.be

Én viszont nem írtam alá titoktartási szerzõdést, úgyhogy:
A videóban emlegetik a frekvenciák használatát kínzásra. A frekvencia- ill. az akusztikus fegyverek állítólag a nem halálos fegyverek közé tartoznak. De ez nem igaz, mert különbözõ megbetegedéseket lehet velük eõidézni: agyvérzést, szívinfarktust, rákot, leukémiát, veseelégtelenséget és még sorolhatnám. Gyakorlatilag mindenfajta betegséget. Ezeket a fegyvereket amerikai kutatóintézetek tesztelik törvénytelenül a világ minden országában. Az illegális emberkísérletek neve Fekete Projekt. Az áldozatok Szervezett zaklatásnak nevezik, pedig szó sincs ilyesmirõl.
A frekvenciák idegekre való hatása:
1. Emlékezetkiesés, hibás cselekvések,
2. Hangok irányának és erõsségének beképzelése,
3. Hirtelen erõs viszketés a szemhéjon belül,
4. Légzési nehézségek,
5. Látszólag, ok nélkül felgyorsult szívverés,
6. Erõs viszketés érzet, fõleg a nehezen elérhetõ helyeken,
7. Végtagok rángatózása,
8. Fokozott figyelem a genitális területekre (viszketés, orgazmus, fájdalom),
9. Erõs fájdalomérzet (égõ, szúró),
10. Járulékos bizonytalanság,
11. Erõs viszketés a lábfej mindkét oldalán, látható jel nélkül,
12. Idegi alapú lábujj görcs (néhány másodperctõl néhány percig),
13. Szétszórt gondolkodás,
14. Állandóan visszatérõ, behatárolt álmok,
15. Víziók,
16. Megváltozott hallás (mikrohullámú hallás),
17. Áttetszõ szemhéj,
18. Fogvacogás, az állkapcsok önkéntelen mozgása,
19. Izomremegés a nagy háti izmokon,
20. Kezek önkéntelen mozgatása (néha a víziókkal együtt),
21. További általános hatások: hirtelen fellépõ nagy hõérzet, egész testre kiterjedõ nagy fájdalom, ellenállhatatlan mozgás kényszer, égésnyomok megjelenése, álmatlanság (Idézet forrása: uni-nke.hu/document/uni-nke-hu/vanya_jegyzet.pdf)
+ kínzási módszerek: alvásmegvonás, kényszerített alvás, ételek mérgezése kísérleti drogokkal, hangok agyba való sugárzása stb. Igen. Mindez megvalósítható már a mai technológiával.
További törvénytelenségek, melyeket a célszemélyek elszenvednek: lakásbetörések (ilyenkor mérgezk az ételt), 24/7-es megfigyelés (bekamerázzák az áldozat lakását és valós idõben figyelik a kínzások hatását, és minden tevékenységét) stb. Bõvebben a szervezett zaklatással foglalkozó oldalakon lehet olvasni a témáról.

Ahogy néztem ezt a videót félni kezdtem attól, hogy milyen ország ez... Nagyon sajnálom az apukát és a fiatalembert, akinek joga lenne egy tisztességes eljáráshoz, de esélye sincs rá. Jómagam is célszemélye vagyok az úgynevezett nem halálos fegyverekkel történõ kínzásnak és zaklatásnak és felismerem a párhuzamokat a saját viselkedésem és a fia viselkedése között (hangulatingadozások, elidegenedés a környezettõl, védekezésre képtelen állapot). Irányított energiájú fegyverekkel, illetve V2K technika alkalmazásával simán lehet, hogy a titkosszolgálat befolyásolhatta a fiát. A probléma az, hogy nincs olyan hadmérnök, vagy biztonságtechnikai mérnök, aki rávehetõ lenne arra, hogy segítsen, milyen felderítési eszközökkel lehet bemérni/bizonyítani az irányított energiájú fegyverrel történõ zaklatást, kényszerítést, kínzást. Azért gondolom, hogy titkosszolgálat áll az elektronikai hadviselési eszközök kategóriájába tartozó fegyverekkel történõ befolyásolások/kényszerítések/kínzások mögött, mert a titkosszolgálatoknak módja, eszközrendszere, személyi állománya lenne ennek a tevékenységnek a megszüntetésére, mégsem tesznek semmit ez ellen. Félelemmel tölt el, hogy milyen emberek azok, akik másokat így tönkre tesznek, egy életre börtönbe juttatnak, miközben õk maguk a társadalom megbecsülését élvezik, hiszen titkosszolgálatoknál dolgozó jellemes emberek, akik elméletileg az országunk érdekében dolgoznak...

Ez a gátlástalan banda ugyan azt teszi mint a kommunista ávós apáik.Állítólag németországban,ezreket,tizezreket zárnak rácsok mögé,azzal az ürüggyel,hogy veszélyes bolondok,de olyan injekciókat,és veréseket kapnak,hogy amikor kiengedik õket már többé nem lesz belölük egészséges ember.A Gyalázatos ebben az,hogy a német nép jobbjaíval teszik ezt a fajgyülölõ cionisták.

Sajnos kedves apuka fianak eselye sincs..............aki ellen Magyarorszagon vadat emelnek az el is lesz itelve. Az igazsag a hatalmat nem erdekli csak az hogy itelet legyen. Tudom az ugyvedek hitegetik de ok is nagyon jol tudjak mi lesz ennek az ugynek a kimenetele. Az ugyved igen sok penze fog kerulni, talan hasznosabb lenne a penzt felretenni es okosan felhasznalni hogy megkonnyitse a kesobbiekben fia eletet a bortonben. Elnezest kerek ha szokimondo voltam, nem akartam ont megbantani. Annyit meg hozzateszek hogy fogalmam sincs hogy fia bunos vagy artatlan de az 100% hogy el lesz itelve. Nagyon sajnalom de ez a szomoru helyzet. Magyarorszag igazsagszolgaltatastol ne varjon semmi jótt

Nem csak Magyarországon van így, hanem mindenhol a világon. A módszerek úgy terjednek, mint a pestis.

A Rákosi emberei,hasonló gyalázatos dolgokat mûveltek.Amikor elkezdték zaklatni a szorgalmas parasztságot,a cél az volt,hogy fizikai bizonyítékot hamisítsanak az ellen az ártatlan földmûves elen akít kulák jelzõvel bélyegeztek meg.Általában kettõ börkabátos detektiv jelent meg a békés paraszt háznál,bekopogtak az éppen pihenõ paraszthoz,és amig az egyik csavargó cionista fenntartotta rágalmi dumával a munkában elfáradt becsületes paraszt embert,ez idõ alatt a másik hitvány csavargó az udvarban lévõ szalma kazalban,vagy egyébb helyen eldugott egy pisztolyt,utánna rohant be,mondván õn fegyvert rejteget.Tudni kell azt,hogy abban az idõben a fegyver rejtegetésért életfogytiglani börtön járt,vagy halál büntetés.Utánna elvítték lebilincselve a kenyeret termelõ kuláknak nevezett idõs embert,és a családja többé nem látta.Ilyen gyalázatos dolgot százával,ezrével csináltak a különleges befogadott faj emberei.
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.12 másodperc
6,941,550 egyedi látogató