Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Senkinek nem lesz bocsánat...!

Hírek


Mindenki felelni fog, akik részt vesznek ebben a súlyos törvénytelen népirtó bûncselekményben! Egyetemlegesen fognak felelni akik részt vesznek a nép kifosztásában! Tízszeresét fogják visszafizetni
azoknak akinek törvénytelenül vették el a házukat, otthonukat.
A Hunok Nagy Szövetsége a néppel szövetségben vállalja a rend helyreállítását!
Senki ne gondolja azt, hogy a más könnyén, verejtékén, az élete munkájával szerzett vagyont csak úgy törvénytelenül megszerzi és azt megtarthatja! Mindazok akik részt vesznek ebben az aljas cselekedetben, ne gondolják, hogy nem lesz következménye! Ne gondolják, hogy a könnyen szerzett vagyont megtarthatják, nyerészkedhetnek vele. Megéri e neki ha tisztában lesz azzal a információval, hogy tízszeresét kell majd neki vissza fizetni!

Bíró Icát IS kidobják a házából.
Dobozok között él, egy félig üres házban. Bútorai már nincsenek, azt elvitte a végrehajtó. Bíró Icát egy tizenhárom évvel ezelõtt, svájci frankban felvett kölcsön taszította ebbe a borzasztóan nehéz élethelyzetbe.
Az or­szág legelsõ fitneszoktatója és életmód-tanácsadója tizenhárom éve hadakozik a bankokkal és a végrehajtóval, és bármennyire is úgy tûnik, hogy vesztésre áll, a végsõkig harcol az igazáért. A Bors információi szerint Ica laká­sát nyáron a végrehajtók kipakolták, és hamarosan a házából is mennie kell.

Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztõrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nõtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni. Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant,
hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idõ után eladta a tartozásomat egy faktor cégnek, ahol elsõ körben a duplájára nõtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem mondta Bíró Ica.
Ne mondja nekem senki, hogy ez normális és törvényes!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.45 másodperc
6,928,871 egyedi látogató