Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A rendszer megbukott! Idõ kérdése mikor omlik össze...

Hírek


Háborúk kellenek az antikrisztusnak, mert csak így tudja hatalmát megtartani!
Az amerikai polgárháborús patthelyzet hamarosan véget ér és megkezdõdik a bolygó felszabadításának következõ fázisa
Az áruló John McCain valószínû kivégzése az 1913 óta az Egyesült Államokban uralkodó bûnözõ összeesküvés eltávolításának egy újabb fázisa...
Vegyi és biológiai fegyverek, melyeket titkos katonai kutató bázisokon fejlesztettek ki
Hawaii lehet az elsõ olyan állam, ahol megtiltják a korallzátonyokat gyilkoló napvédõ krémek használatát
Nem volt támadás, nem voltak áldozatok, sem vegyi fegyverek - A dúmai szemtanúk a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet elõtt tettek tanúvallomást Hágában

Az áruló John McCain valószínû kivégzése az 1913 óta az Egyesült Államokban uralkodó bûnözõ összeesküvés eltávolításának egy újabb fázisát jelzi, értenek egyet a Pentagon és az ügynökségi források. "Az áruló McCain-é lehetett az elsõ halálbüntetés a katonai törvényszék által, és olyan tisztelettel halt meg, mint Rommel, hogy megvédje a haditengerészet hírnevét, miközben a mély államot megrémíti," - mondta a Pentagon egyik forrása a helyzetrõl.

Az igazi csata azonban az összeesküvés amerikai egyesült államokbeli ágának eltávolítása után fog elkezdõdni, és az Egyesült Államok katonai-ipari komplexumát a svájci székhellyel rendelkezõ, laza eurázsiai szövetség irányába fogja tolni.

Ez a küzdelem egy világháborúval vagy a háború utáni intézmények, például az ENSZ, a BIS, az IMF, az EU stb. teljes átalakításával fog végzõdni. A legfontosabb az, hogy a kazár maffia által használt fundamentumokat (plusz a Vatikáni Bankot), a magántulajdonban lévõ központi bankokat, a Fortune 500-as vállalatokat és a leginkább világvezetõknek nevezett személyeket vegyék célba.

A tûzijátéknak szeptemberben kell elkezdõdnie, és az amerikai novemberi félidõs választások elõrehaladtával erõsödni fog, ahol a kazári maffia amerikai ága abban reménykedik, hogy visszaszerzi erejét és eltávolítja Donald Trump amerikai elnököt.

Ne feledjük azonban, hogy Trump eddig a két rossz közül a kisebbik volt Hillary Clintonhoz képest. Azt azonban még bizonyítania kell, hogy több, mint egy Rothschild ügynök, aki az USA-beli Bush / Clinton / Rockefeller kapcsolatrendszer ellen küzd. Ne felejtsük el azt sem, hogy a Trump rezsimnek még fel kell tárnia az igazságot az olyan bûncselekményekkel kapcsolatban, mint 9/11 és Fukushima. És eddig még szóba sem került egy ahhoz hasonló lépés, mint egy jubileum.

Robert Steele egykori CIA és tengeri hírszerzõ tiszt azt mondja: "A 9/11-el kapcsolatos igazság az asztalon van. Az elnök megígérte, hogy a mélyére ás. Nem határozott arról, hogy ezt a választások elõtt vagy után teszi meg, attól tartva, hogy Dick Cheney és a cionista Izrael ügynökeiként mûködõ neokonzervatívok keresztre feszítése túl gyors választás lenne." Egy 28 vezetõ tudós, kém és mérnök által készített elnöki feljegyzést tartalmazó kötet ingyenesen elérhetõ online:

https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president

A nyúl ürege, amely még mélyebben fut, mint 9/11, természetesen a 2011. március 11-én (3/11) Fukushima ellen elkövetett nukleáris és szökõár tömeggyilkos esemény. Ezen a fronton a múlt héten a Goldman Sachs ausztrál igazgatójának, Malcolm Turnbullnak az eltávolítása elvezethet a 3/11-el kapcsolatos igazsághoz, két ausztrál titkos hírszerzõ szolgálat szerint, akik érintettek voltak Fukushimában.

Ezek az ügynökök bizonyítékot szolgáltattak az ausztrál miniszterelnök, Kevin Rudd számára 2010-ben, hogy az orosz Kurszk tengeralattjáróról 2000-ben ellopott egyik nukleáris fegyvert Japánba csempészték, hogy az ország elleni terrorista támadáshoz felhasználják. Az azt követõ napon, amikor Rudd megkapta ezt a bizonyítékot és megpróbált cselekedni ezzel kapcsolatban, az "amerikai Federal Reserve Board" kirúgta õt, mondták az ügynökök.

Az ügynökök a japán katonai hírszerzéssel együtt tovább követték a fegyver útját, melyet a japán mélytengeri Chikyu fúrótorony fedélzetére vittek, ahol öt kisebb fegyverre osztották, és a tengerfenékre fúrták le õket Fukushimánál, mielõtt felrobbantották, ami földrengést és szökõárt váltott ki. Ennek ellenére egyetlen hatóság sem lépett közbe a támadás megakadályozása érdekében. Továbbá, a támadás után az Egyesült Államok volt elnöke Barack Obama kapcsolatba lépett a Fehér Sárkány Társasággal, hogy azt állítsa, hogy nem volt róla tudomása, és nem vett részt ebben a Japán elleni támadásban.

Valójában a bizonyítékok és az NSA birtokában lévõ minden részlet a korábbi fekete pápához (legmagasabb rangú jezsuita) Peter Hans Kolvenbach-hoz és a izraeli Benjamin Netanjahu miniszterelnökhöz vezettek. Innen a nyomok a sátánista P2 szabadkõmûves páholyba, Svájcba és a BIS-hez követhetõk. Itt azért érdekes megjegyezni, hogy a jezsuita Ferenc pápa eddig példátlan támadás alatt áll a gyermekbántalmazások eltussolása miatt. Ferenc eddig minden reformról szóló beszédében elmulasztotta feltárni a Vatikán részvételét olyan eseményekben, mint az emberiség ellen elkövetett fukushimai bûncselekmény.

"Ferenc pápa lemondása egyre nagyobb valószínûséggel következhet be sikertelen írországi útját követõen, a pápai érsek Carlo Maria Viganò lemondása és a különbözõ országokban a papok ellen irányuló támadások egyre növekvõ hullámai miatt, akikrõl azt feltételezik, hogy gyerekeket bántalmaztak. Megértjük, hogy csak tízbõl egy pap gyermekbántalmazó, de a Vatikánon belül a gyermekbántalmazás és a azonos nemûek kapcsolatának büntetlensége most robbanáshoz vezet," - jegyezte meg Steele. "Van egy hely a Vatikánban, ahol csak egy pápa képe számára van hely, és a legenda szerint a következõ pápa lesz az utolsó. A katolikus vezetõ, akivel beszélek, mély aggodalmát fejezte ki," - tette hozzá Steele. A CIA és a Pentagon más forrásai is egyetértettek ezzel az elemzéssel.

A pápa és a Vatikán a kulcs ahhoz, hogy valódi változás álljon be bolygónk irányításában, hiszen az úgynevezett világi vezetõket a Vatikán irányítja többnyire megvesztegetés (milliárd dolláros Vatikáni bankszámlákon keresztül), gyilkosság vagy hatalomból való eltávolítás útján.

A fukushimai támadás nyomai egy homályos zónába is elvezetnek, mert a legmagasabb rangú P2 szabadkõmûvesek, mint a Teuton lovag Vincenzo Mazzara (és vatikáni gyilkos) azt állítják, hogy a parancsokat egy "Fekete Nap" nevû entitástól kapják, amely "gamma hullámok" segítségével kommunikál. Ez lehet, hogy csak füst és tükrök, amelyek elvonják a figyelmünket az igazi (emberi) bûnökrõl. A Pentagon források azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy a Föld bolygóért folyó küzdelemnek egyfajta ezoterikus vagy földönkívüli dimenziója van, és azt mondják, hogy ezen a fronton "több rengéssel szisztematikusan megsemmisítik az összeesküvés utolsó víz alatti és föld alatti bázisait".

Idõközben itt a Föld felszínén, a legjobb módja annak, hogy megtudjuk, mi történik valójában, ha katonai akció során és fizikailag elfoglalják a kazár összeesküvés fellegvárait, mint a BIS és a Rothschild család komplexuma Zugban, Svájcban.

Ez nem valószínû, hogy Trump alatt megtörténik, mert amikor üzletember volt, minden alkalommal, amikor csõdbe ment, a Rothschildok segítették ki, és ez könnyen igazolható az üzleti életben töltött idejébõl származó média beszámolókból.

Világos jele annak, hogy Trump a központi banki irányítás ellenzõje, amikor azt mondta a Fox TV-nek, hogy ha megpróbálják õt elmozdítani, akkor a tõzsde összeomlik. Ahogyan az alábbi linkeken látható grafikonok is mutatják, a világ részvénypiacai csak a magántulajdonban lévõ jegybanki pénznyomtatás miatt emelkednek. Másként fogalmazva úgy tûnik, hogy a központi bankok Trumpot használják, hogy azzal fenyegessenek, hogy a piacok összeomlását okozzák, ha az általuk irányított ellenzéki elnököt eltávolítják a hatalomból.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/nomi-prins

Sokan azt gondolják, hogy a részvénypiac emelkedése jó dolog, de ami valójában történik, hogy a központi bankok vicces pénzt nyomtatnak, és átadják azokat a barátaiknak, akik ezt használják a részvények visszavásárlására annak érdekében, hogy megszilárdítsák irányításukat a nagyvállalatok élén és gazdagabbak legyenek. Egy igazi vezetõ elkobozná a világszerte vásárolt valamennyi eszközt, amit a központi bankok vicces pénzén vásároltak meg, és egy jubileum jellegû intézkedéssel visszaadná õket a bolygó népeinek.

Mindenesetre további bizonyítékok származnak Heizo Takenaka egykori japán pénzügyminiszter képviselõitõl, akik azt mondják, hogy azért adta át a japán vállalatok irányítását a kazár maffiának, mert Japánt földrengés fegyverrel fenyegették meg. Japánt azért támadták meg, mert Takenaka lemondása után a császár a japán királyi családi források szerint megpróbálta visszaszerezni az irányítást a Bank of Japan felett.

Az a hír, hogy egy orosz szuper-nukleáris fegyver eltûnt, valószínûleg egy homályos kazár maffia fenyegetés, hogy azt fogják egy újabb Fukushima típusú tömeggyilkos esemény során felhasználni, ha a hatalmuk veszélybe kerül. Ez lehet az oka annak, hogy az olyan emberek (vagy nevezhetnénk õket összeesküvés ikonoknak), mint Hillary Clinton, még mindig szabadon vannak.

https://www.cnbc.com/2018/08/21/russias-nuclear-powered

Azonban míg a legtöbb magas rangú kazár bûnözõ szabadon van, az alsóbb szinteken az összeesküvés elleni támadások egyre nagyobb hullámokban zajlanak. Ezen a ponton a legutóbbi információk a Pentagon forrásaitól származnak akik elmondták, hogy "a Bayer német vegyi óriásnak megengedték a Monsanto megvásárlását, és a tömeges perek a glifozát, a GMO-k stb. miatt ennek az összeesküvés vállalatnak a végét fogják okozni." A források hozzáteszik, hogy "a nagy gyógyszergyártók nem csak a nyilvános felháborodás miatt inognak a magas gyógyszerárak következtében, hanem a Merck hasonlóan gyilkos vakcinái miatt is."

Az Egyesült Államokban "a zsidó (kazár) maffia hadsereget, a korrupt New York-i rendõrséget (NYPD) is vizsgálhatják az illegális letartóztatási, felszólítási és büntési kvóták muzulmánok és a kisebbségek körében történt érvényesítése miatt, miközben védik a zsidó városrészeket". Ezen emberek többségét hamis vádakkal tartóztatták le (pl. a szövetségi foglyok 48,6%-át kábítószerrel kapcsolatos bûncselekményekért tartják fogva), hogy biztosítsák a rabszolga munkaerõt a magántulajdonban lévõ börtönökben. Ezen a téren érdekes megjegyezni, hogy a börtön rabszolga munkások sztrájkba kezdtek.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/us-inmate

Egy másik fronton Trump a zsidó maffiával folytatott kulturális háborút fokozta, nemcsak az NFL térdelõit támadta meg, hanem a zsidó TV-hálózatokat, mint az ESPN, a CBS, a Fox és az NBC, amelyek nemrég elutasították, hogy közvetítsék a nemzeti himnuszt.

Ismét Steele-t idézve: "Trump megadhatja Jeff Sessionsnek az utolsó esélyt arra, hogy a nyilvánosság elõtt jelentõs vizsgálatokat folytasson Clintonékkal (árulás, gyermekbántalmazás, választási csalás és jótékonysági csalás), valamint John Brennan-nel szemben."

Mozgalmas õszre kell felkészülnünk.

Fáj a szívem , sajog egész lelkem,
hogy mi lett Hazámból , ó én Istenem !
Gyûlölet és félelem , szenvedés és gyötrelem,
nehéz az élet Benned , mert vezetõd dicstelen !

Emberi módon szeretnénk emberek között élni,
de nem engedi a hatalom , uralkodását félti !
Egymásra uszít , elválaszt minket egymástól,
majd elõbb , vagy utóbb , Téged is Európától !

Számtalan a szegény , sokan éhhalál küszöbén,
míg mások milliárdosok , néped verejtékén !
Nem kell Neked háború , hogy elveszítsd népedet,
lassan elhagy Téged , mert máshol próbál életet !

Szedjük hát össze magunkat s maradék erõnket,
mentsük meg Hazánkat , szeretett földünket !
Tegyünk meg mindent , országunkért , együttes erõvel,
hogy amikor végleg elhagyjuk , az legyen , emelt fõvel !

Szegedi Péter

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 21. 20:29:36
Alcohol Zithromax Cialis Vagra <a href=http://cialibuy.com>cheap cialis online</a> Buy Dilantin No Script

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.04 másodperc
6,928,758 egyedi látogató