Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 11

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 303
-> Legújabb tag: NormaLab

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Parittyával a pénzhatalommal szemben...?

HírekA törvénytelen törvényeik, csak rád nézve kötelezőek, rájuk nézve már nem!
Törvénytelenek ellen, csak törvénytelen eszközökkel lehet eredményt elérni!
Addig, amíg az ő törvénytelen törvényeit betartod, vesztes vagy!
Érvénytelen Alaptörvénnyel, nem létező magyar államban, nem léteznek törvényes törvények, csak
törvénytelenek! Ameddig ezekkel nem vagy tisztában, nem tudsz eredményt elérni!
Törvénytelen, nem jogképes bírósággal, miről kellene egyeztetni? Bűnözők ülnek a bírói székben!
2012. 12. 25-ével fel lettek számolva! Lásd a mindenkire kötelező, egységes nemzetközi kereskedelmi törvényt, az UCC-t.
Köztársaság, kinek? Demokrácia=Diktatúra! A demokrácia helyett, "democsokrácia" van! Kell ez nektek?!! Innen jutottunk a jelenlegi állapothoz.
Háború van, mikor érted már meg? Ébredj magyarok!!

Kibújt a szög a zsákból! Feri már elfelejtetted, hogy mi történt a kormányzásod alatt?
Nem is olyan régen történt, vagyis a Te kormányzásod alatt. Bennünk még elevenen élnek azok az emlékek, amelyek a Te intézkedéseid során közvetlen közelről érintettek bennünket. 2006 október 23, .............. és a többi

ELŐSZÓ
Ez az írás Howard Freeman 1990-ben kiadott szemináriumának szalagjairól készített kivonatos anyaga. Annak érdekében készült ez az anyag, hogy elérhető legyen Mr. Freeman tudása és tapasztalata, hogy a kormányok és a bíróságok megtévesztéseit megérthessük. Ez az anyag azok számára nyújthat segítséget, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük a szeminárium három-négy órás anyagát végighallgatniuk.

Az a csalódottság, amit sok amerikai érez az igazságügyi rendszerünkkel kapcsolatban, elsöprő és gyakran ijesztő lehet; és a kormányzati ügynökségek és a bíróságok összezavaró és döbbenetes erejének a látszólag zsarnoki ereje leginkább félelmet kelt bennük. Arra tanítottak minket, hogy „legyen jó ügyvédünk”, de ez egyre nehezebb, ha nem lehetetlen. Ha a kormánnyal szemben kell, hogy megvédjük magunkat, és keresünk egy ügyvédet, gyorsan megszabadít a pénzünktől, aztán elmondja nekünk, hogy a hajó süllyed, „nem tudok segíteni az ügyben – a bíróság egy tisztviselője vagyok”.

Végül, az egyetlen lehetőségünk, még ha „hógolyózásnak is látszik…”, hogy megértsük a JÁTÉKSZABÁLYOKAT és a Jog igazi természetét. Az ügyvédek – hogy a téma megértését jó nehézzé tegyék az átlagemberek számára – speciális szókészletet használnak a különben normál angol szavakból kiindulva, így virtuális monopóliumot biztosítva maguk számára az emberi tudás ezen területe fölött. Bár olykor úgy látod, hogy ez reménytelenül bonyolult, nem olyan nehéz megérteni – azt gondolod, hogy az ügyvédek valóban olyan okosak, mint ahogyan azt el akarják velünk hitetni? Azon kívül bárki, aki átesett már egy ügyvéd segítségével a kormány ellen irányuló törvényes csatán, rájöhetett, hogy az ügyvédek eljárási jogról tanulnak és nem törvénykezésiről. Mr. Freeman elismeri, hogy nem ügyvéd, és nagyon jól tudja, hogyan kell megmagyarázni nekünk a törvényeket, hogy azok megközelíthetőek legyenek számunkra. Arról is értekezik, hogy az Alaptörvény tervezői az Alaptörvényt elég egyszerű nyelven írták meg, hogy az emberek megértsék, hogy ne kelljen azt is értelmezni.

Felfedezhetjük, ahogy az élet sok más területén, a „PÉNZ ITT IS MEGÁLL”! Nekünk kell megtalálnunk az IGAZSÁG helyes alkalmazását. Nekünk kell megvédenünk az istenadta jogainkat és követelnünk kell azoktól való függetlenségünket, akik csökkenteni akarják azokat. Nekünk kell megvédenünk magunkat, a családjainkat és az utókorunkat azok ellen, akik mindenáron be akarnak hatolni az életünkbe, és akik mások munkáján, készségein és tehetségén élősködve akarnak élni.

Végül Mr. Freeman felajánlja a nehéz helyzetünk egy egyszerű, reményteljes magyarázatát és annak egy békés módszerét, ahogy ezzel foglalkozhatunk. Vedd figyelembe, hogy ez az előadás egy fejezetet képvisel az ő megértésének könyvében, amit folyamatosan finomít, kiterjeszt és javít. Ez éppúgy, ahogy a bölcsesség minden darabja, csupán egy kiindulási pont, amiből kiindulva elkezdhetjük saját utunkat járni, egy lehetőség, amire mind képesek vagyunk, hogy más irányba lépjünk tovább; nagyobb tudás és remény isten ajándékához: a békében, a szabadságban és a dicsőségben való élethez.

Kiküldelek titeket juhokként a farkasok közé, legyetek bölcsek, mint a kígyó és
ártalmatlanok, mint a galamb.

BEMUTATÁS
Megkérdeztek egy adóügyben, hogy tanúskodom-e szakértőként. Az előkészület sok napja után biztos voltam a kutatásomban. Azzal töltöttem több mint 30 percet, hogy sok legfelsőbb bíróság-döntést mutattam be, ami támogatta az alperes pozícióját. A vád befejezte a nyilatkozatait, és csodálkoztam, amikor a bíró nem mondta el az esküdtszéknek az egyik általam átadott tényt sem, csak a felperes tényeit.

Amint a pernek vége volt, bementem a bíró irodájába, amikor az bejött a hátsó ajtón. Mondtam, „bíró úr, milyen alapon hagyja figyelmen kívül az Egyesült Államok Legfelső Bíróságán meghozott, érvényes döntéseket? Ön ott ült, amíg olvastam azt a bírósági ügyet. Egy járásbíró honnan veszi a hatalmat ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja a legfelsőbb bíróság döntéseit?” Azt mondta, hogy „ó, azok régi döntések voltak”. „Azok érvényes döntések”, mondtam. „Soha nem hagyták figyelmen kívül. Nem érdekel, hogy milyen öregek; önnek nincs joga ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja az Egyesült Államok Legfelső Bíróságán meghozott, érvényes döntéseket egy Kerületi Bíróságon.”

NÉPJOG V. KÖZÉRDEK
Azt mondta, „1938 utáni bármilyen legfelsőbb bírósági döntést figyelembe veszek, de az összes döntés, amit ön felolvasott, mind 1938 előtti, és így azokat a döntéseket nem veszem figyelembe”. Megkérdeztem, hogy mi történt 1938-ban. Azt mondta, hogy 1938-at megelőzően a legfelsőbb bíróság a Népjoggal foglalkozott; de 1938 óta a legfelsőbb bíróság a Közérdekkel foglalkozik. Mr. S. esete Közérdekű jogszabályokra vonatkozik, nem Népjogra, és azok a legfelsőbb bírósági ügyek nem vonatkoznak a Közérdekre. Megkérdeztem, mi történt 1938-ban? Azt mondta, hogy már így is túl sokat mondott nekem – nem szeretne többet erről mondani.

1938 ÉS AZ ERIE VASÚT
Nos elkezdtem nyomozni. 1938-ban rátaláltam az Erie Railroad v. Tompkins legfelsőbb bírósági esetre. Szintén ez volt az az év, amikor a bíróságok állítólag Tőkével keverték Jogot. Elolvastam az Erie Railroad ügyet. Egy ember beperelte az Erie Railroadot károkozás miatt, elütötte egy tehervagon, ahogy átsétált a síneken. A kerületi bíróság az esetben a Kereskedelmi (Átruházható Értékpapírok) Törvény alapján döntött: az ember, mivel nem volt semmilyen, az Erie Railroaddal való megállapodás hatálya alatt, nem volt lehetősége, hogy perelje a vállalatot. A Szokásjog alapján viszont, mivel kárt okoztak neki, joga lett volna ahhoz, hogy pereljen.

Ez az eset figyelmen kívül hagyta a több mint száz éve érvényben lévőket. A Swift v. Tyson 1840-ben hasonló ügy volt, és a legfelsőbb bíróság döntése az volt ennek a típusnak bármilyen ügyében, hogy a bírósági ügyeket annak az államnak a Polgári Bíróságán kell tárgyalni ezen túl, ahol az incidens történt – ebben az esetben Pennsylvaniában. De az Erie Railroad ügyben a legfelsőbb bíróság úgy rendelte, hogy minden szövetségi ügyet a Forgatható Értékpapír Jog alapján tárgyaljanak. Több döntés nem születhetne a Polgári Jog alapján, szövetségi szinten. Tehát itt fellelhetjük a Jog Tőkével történő keverését.

Ez rejtély volt számomra. Ahogy összeraktam ezeket az új részleteket, rájöttem, hogy a bíróságaink 1938 óta Kereskedelmi bíróságokként működnek és nem Polgári bíróságokként. A rejtélyből azért néhány darab még mindig hiányzott.

EGY BARÁT A BÍRÓSÁGON
Szerencsére közel kerültem egy bíróhoz. Nem fogsz tudni összebarátkozni egy bíróval, ha feketebárány-országban farkasként rontasz a bíróságra. Úgy kell megközelítened, mintha te volnál a bárány és ő a farkas. Ha farkasként mész a bíróságra, akkor követelőzni fogsz és elmondod a bírónak, hogy mi a törvény – vagyis azt, hogy neki hogyan kellene fenntartania a törvényt, vagy hasonló. Emlékszem a versre: Kiküldelek titeket juhokként a farkasok közé, legyetek bölcsek, mint a kígyó és ártalmatlanok, mint a galamb. Bölcsként és ártalmatlanként kell elmennünk a bíróságra és nem szabad követelőznünk. Csendben kell játszanunk és sokat kell kérdeznünk. Nos, sokat kérdezősködtem és sarokba szorítottam a bírókat, így vagy nekem kellett adniuk a győzelmet, vagy be kellett ismerniük, amit nem akartak beismerni. Megnyertem az ügyet, és ahogy mentem ki, egy tisztviselő megállított, hogy menjek be az irodába, hogy adjon néhány papírt. Az egyik bíró megállt és azt mondta, „Érdekes egy ember Ön, Mr. Freeman. Ha valamikor a városban jár, ugorjon be hozzám, és ha épp nincs ügyem, találkozhatnánk”.

AMERIKA CSŐDBE MENT
Később, amikor elmentem meglátogatni a bírót, elmondtam neki a problémám a legfelsőbb bírósággal, leginkább a Polgári Jog Politikai programba való csomagolását. Azt mondta, „1938-ban minden magasabb szintű bírót, a legfelső bírósági ügyvédeket és az amerikai ügyvédeket titkos találkozóra hívták, ahol ezt mondtak:

Amerika csődbe ment – már teljesen a hitelezői birtokolják. A hitelezők birtokolják a kongresszust, a végrehajtói hatalmat, a bírói testületet és az összes államot.

Vegyék ezt a tényt csendes bírósági értesítésként, de soha ne hozzák nyilvánosságra. A bíróság Tengernagyi Törvénykezésként működik – nevezze bárminek, aminek akarja, csak ne nevezze Tengernagyinak.

TENGERNAGYI BÍRÓSÁGOK
Azért nem tudják Tengernagyi Törvénykezésnek nevezni, mert a védelem teljesen más a Tengernagyi Törvénykezésben, mint a Polgári Törvénykezésben. A Tengernagyi Törvénykezésben nincs illetékes bíróság, hacsak nincs érintve a vitában egy érvényes nemzetközi szerződés. Ha tudod, hogy ez Tengernagyi Törvénykezésnek minősül, és elismerték a nyilvántartásban, hogy Tengernagyi Törvénykezésben vagy, akkor követeld, hogy mutassák meg azt a nemzetközi tengeri szerződést, aminek te állítólag az egyik szerződő fele vagy, és ha az vagy, bizonyítsák be, hogy melyik részét sértetted meg.

A bíróságnak nincs Tengernagyi/Tengeri illetékessége, hacsak nincs egy olyan érvényes nemzetközi tengeri szerződés, amit megszegtél.

Úgyhogy ártatlan bárányként, mondhatod, hogy

nos, nem tudok róla, hogy nemzetközi tengeri szerződéssel volnék kapcsolatban, úgyhogy jóhiszeműen tagadom, hogy olyan szerződés létezik. Ha ez a bíróság Tengernagyi illetékességgel működik, akkor a UCC kódex 3-501. pontja alapján (Bemutatás), az ügyésznek nem lesz nehéz összehozni az [állítólagos] bizonyítékot a szerződéssel, hogy azt megvizsgálhassam és [esetleg] vitassam a szerződés érvényességét.

Bizonyítékként a nemzeti adósságot kéne felhozniuk. Ezzel el kellene ismerniük, hogy a nemzetközi bankárok birtokolják az egész nemzetet, és mi a rabszolgáik vagyunk.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.33 másodperc
1,513,099 egyedi látogató