Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 3
Aerosoverma, KiaHoife, Swoleleplay

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fokozódik a helyzet Kárpátalján?

HírekA Lemberg régió lengyel határral szomszédos Sztaroszambor környéki bázisairól az ukrán reguláris hadsereg konvoja indult tegnap reggel. Neki a Kárpátoknak, Ungvár azaz Kárpátalja irányába.
Délután már Nagybereznán videozták a konvojt, amely továbbra is Ungvár felé tartott.
Reméljük, hogy ez a masírozás csak afféle választások előtti izmozás, félelemkeltés céljából. A célközönség pedig Kárpátalja magyarsága. Az a magyarság, amely és ezt ki kell mondanunk a döbrögizmus hatalmi tébolyának áldozatává vált, és most eszköz híján ott állnak kiszolgáltatva védtelenül, két egymással marakodó rablóbanda között.

A helyzet pedig melegszik!Délután már Nagybereznán videozták a konvojt, amely továbbra is Ungvár felé tartott.


Reméljük, hogy ez a masírozás csak afféle választások előtti izmozás, félelemkeltés céljából. A célközönség pedig Kárpátalja magyarsága. Az a magyarság, amely – és ezt ki kell mondanunk – a döbrögizmus hatalmi tébolyának áldozatává vált, és most eszköz híján ott állnak kiszolgáltatva – védtelenül, két egymással marakodó rablóbanda között.

A helyzet pedig melegszik!

A “MIROTVOREC” (fasisztoid, élesen oroszellenes neonáci szervezet) KÖZPONT MEGNYITOTTA KÁRPÁTALJAI FIÓKJÁT

Az iroda legelső munkanapján egy sor találkozóra került sor a régió civil szervezeteinek képviselőivel, Ukrajnának az orosz agresszor elleni Ukrán Függetlenségi Háborúja veteránjaival, valamint a Központ önkénteseivel.

A találkozók során kijelöltük az együttműködés irányait és megszervezésének módozatait azokon a területeken, amelyek A KÖZPONT KUTATÁSI TÁRGYÁT KÉPEZŐ INFORMÁCIÓK RÖGZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOSAK. Mégpedig olyan esetekben, amikor olyan bűncselekmények jeleit láthatjuk, mely bűncselekmények Ukrajna nemzetbiztonsága, emberek élete és egészsége és a nemzetközi jogrend ellen irányulnak.

Mindezek mellett meghatároztuk az államhatalmi és államigazgatási szervek képviselőinek azt a körét, akik számára különösen fontosak azok az információk, amelyek egy adott személy kettős állampolgárságára vonatkoznak.

(Az írásra egy bátor hozzászóló reagált, az alábbiak szerint: Majd én elmondom maguknak, náci mocsadékok, hol keressenek, mindenekelőtt, kettős állampolgárokat. Tudhatnák, hogy a parlamenti képviselők 99 %-ának van más országok pénzen vett állampolgársága. Ezek azok a személyek, akikhez elvándorol az egyszerű emberek pénze, adója. Azon egyszerű embereké, akik távozási lehetőséget keresnek egy olyan országból, ahol az utolsó bőrt is lenyúzzák róluk. Akik számára vigasz, ha sikerül megszerezniük egy másik ország állampolgárságát, és elhúzhatja a belét erről a helyről. És ÉLHET. Élhet ott, ahol legalább valaki számol a véleményével, ahol a jog egyenlő mindenki számára. És nem ott, ahol egyre csak a kormány hazugságaival, a rendfenntartó szervek önkényével találja magát szembe. Már teljesen legatyásították ezt az országot – de még mélyebbre akarják zülleszteni??? Mit várnak ettől a nyilatkozatuktól, éppen a „Magyar” állampolgárságra hegyezve ki a dolgot… Emberek, vegyék már elő a józan eszüket – ez egy színtiszta provokáció! Mindent úgy intéznek, hogy BELE LEHESSEN FOGNI EGY MÁSODIK HÁBORÚBA IS, DE AZT MÁR NYUGATON)

MEGKEZDJÜK A „VADÁSZATOT” A MAGYAR ÚTLEVÉLLEL RENDELKEZŐ UKRÁN ÁLLAMPOLGÁROK UTÁN

A “Mirotvorec” portáljának a „Tisztítótűz” rovatában hozzálátunk mindazon ukrán állampolgárok személyének rögzítéséhez, akik szánt szándékkal megszegték Ukrajna alkotmányának 4. cikkelyét, és fölvették egy másik ország állampolgárságát. Hogy mi az a szeparatizmus és hazaárulás – azt mi nagyon jól tudjuk. És ezért igen komolyan munkához látunk e téren.

Ukrajna alkotmányának 4. Cikkelye kimondja: „Ukrajnában egységes (sic!) állampolgárság van.” És punktum. (Igor Kolomojszkij multimilliárdos oligarcha, sokáig Dnyepropetrovszk megye kormányzója, a Jobb Szektor egyik alapítója és pénztárnoka, három ország – USA, Izrael, Ukrajna állampolgára. Dmitro Jaros szektafőnök úgyszintén, de számtalan jelesség is.)

Az ilyesfajta információk gyűjtésekor és rögzítésekor Ukrajna törvényeivel pontos összhangban, Államunk és annak polgárai érdekében, Ukrajna rendvédelmi szerveit – mindenekelőtt az Ukrán Biztonsági Szolgálatot segítendő – járunk el.

Abban van már tapasztalatunk, hogy a törvényszegőket felkutassuk, személyüket felszínre hozzuk és rögzítsük. Szükség esetén munkánkba a Kárpátok mágusait is bevonjuk.

Ugyanakkor arra is emlékeztetjük Ukrajna törvénytisztelő polgárait, hogy a kettős állampolgárság „boldog” birtokosai potenciálisan veszélyesek. (Főként az üzleti világban) elkövetett bűntetteik elkövetése után eltűnnek a második állampolgárságuk szerinti országban. Így, rendszerint, fizikailag és jogi szempontból is elérhetetlenné válnak az ukrán törvénykezés számára.

Mindezek alapján nagyon kérjük Önöket: a bizonyító tényekkel együtt, küldjék meg a „Mirotvorec” Központ számára mindazok adatait, akik megsértik Ukrajna alkotmányának 4. Cikkelyét.

Véssék eszükbe: a kettős állampolgárság a szeparatizmus alapja és a háború előhírnöke. Amit könyörtelenül, csírájában meg kell semmisítenünk. – írja a
https://hu.news-front.info/2018/09/26/megkezdjuk-a-vadaszatot-a-magyar-utlevellel-rendelkezo-ukran-allampolgarok-utan/

Azért tettem ezeket a videókat a szöveg alá, hogy lásd, a saját vizeletedet vezetik tisztítás után vissza az
ivó víz hálózatba! Ezért voltak olyan jók amikor a közművesítést megtervezték, persze mind ezt a
lakosság pénzén a saját hasznukra! Te pedig a saját pénzeden finanszírozod, hogy megihasd a saját vizeletedet! A tiszta ivóvizünk a barátság vezetéken és tankeron hagyja el hazánkat! Ezért ez is a nagy összeborulás része Izráellel, igaz? Lesz még a kutyára dér, hazaáruló, népgyilkos, mocskos, tetves rohadt terroristák vagytok!
Magyarországon a Nyírségben, a rossz ivó víztől háromszázan betegedtek meg egyszerre! Persze erről a
cion médiákban nagy a hallgatás! A vég időket éljük, nincs már mire várnunk! Ez a rendszar úgy szar, ahogy van! Ez az eset, néhány nappal ezelőtt történt. Te, hallottál valamit is róla? Na, miért is?

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.28 másodperc
1,369,828 egyedi látogató