Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jövõ évi munkaszerzõdés

Hírek


Megjelentek az elsõ, 400 órás túlórára vonatkozó munkaszerzõdési módosítások
A pótlékokat pedig 36 hónapon belül köteles kifizetni a munkáltató – kaptunk egy szerzõdésmódosítást a rabszolgatörvény jegyében. A munkáltató eddig is 250 óra túlórát írt elõ, a gyerekeket többször nem tudták emiatt idõben elhozni az óvodából.

Olvasónk küldött el egy szerzõdésmódosítást, amely 2019. január 1-jétõl lépne érvénybe egy kelet-magyarországi cégnél. A módosításban 400 megengedett túlóra szerepel, melyet a munkáltató saját jogkörben rendelhet el. 5 százalékos pótlékkal jutalmazzák a túlórát, amit pénzen vagy szabadidõben lehet kifizetni. “A túlórapótlékot a törvényi rendelkezéseknek megfelelõen az elrendelt túlórák teljesítését követõen 36 hónapon belül köteles kifizetni.”

Olvasónk azt írja, egy nyírségi kisvárosban élnek, ahonnét nem tudnak elköltözni, mert nem kapnak elég pénzt a családi házukért, amibõl egy nagyobb városban másik lakást tudnának venni. Négy éve dolgozik a módosítást belengetõ cégnél, eddig 250 óra túlóra volt elõírva. “Emiatt õsszel háromszor késtünk az óvodából délután. Az óvoda vezetõje közölte, legközelebb a gyámügyet értesíti.” A nagyszülõkre nem tudnak számítani a gyerekek elhozásánál – 2019-tõl pedig még több bonyadalmat okozhat a megnövelt túlóra.

A többlettúlóráról szóló törvényt még alá sem írta Áder János köztársasági elnök, tehát még nem lehetne rá hivatkozni mint létezõ jogszabályra.

Európa veszélyben

Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendezõ forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettõ igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévõ zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérbõl meghatározott körök irányították és készítették elõ, titkosszolgálatok, páholyok, tõkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylõje Georg Washington. Õ maga és sok-sok társa szabadkõmûves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetõséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább õket. Kétségek merülnek fel afelõl, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkõmûvesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelõ társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkõmûves fõbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlõséget és testvériséget". Petõfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bõség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezõjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkõmûvesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebbõl ábrándulniuk. A tényleges szervezõje és pénzelõje a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelõ irányít és továbbra is fizetõ nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettõl is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévõ kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelõket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részérõl kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetõkrõl, lövették a tüntetõket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezõjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerzõdés:


Sok-sok politikai "elemzõ" fejében elõkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tõmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmibõl mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetõk, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendõrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerzõdést! Természetesen a szerzõdésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetõk megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendõ egy-két provokátort a tüntetõk közzé beépíteni, akik kõvel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendõrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követõen jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követõen minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különbözõ hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkõmûvesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendõ? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlõdnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következõt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges idõpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerzõdésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút elõtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhetõ világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/

Bálint Nagy Mit vártatok a terrorista bandától?! Nincs Magyar Köztársaság! Nincs Magyar köztársasági elnök! Nincs magyar országgyûlés! Nincs Magyar Alkotmánybíróság, nincsenek képviselõk, bíróság, ügyészség, rendõrség, sem hivatal! 2011.11.25-én a Magyar Köztársaságot megszüntették! 2011.11.25-én Magyarország gazdasági társaság formában mûködik. Az általuk, mondom általuk, nem általatok megválasztva. Gazdasági társaság ügyvezetõje az Orbán! Magyarország nevû gazdasági társaság New Yorkban lett bejegyezve a 0000889414. sorszámon! Azoknak, akik ebben a törvénytelenül mûködõ Magyarországnak nevezett gazdasági társaságnak az alkalmazottjai, tisztában kell lenniük ezekkel a tényekkel! Azért teszik veletek, mind azt amit tesznek, mert elhitetik, hogy még mindig Magyarország nevû államban éltek! Azok, akik ebben a Magyarországnak nevezett gazdasági társaságnak a dolgozói, azokkal azt tesznek amit csak akarnak. A Hunok Nagy Szövetsége olyan stratégiával rendelkezik, amely kivezeti népünket a jelenlegi káoszból és helyre állítja a rendet!Péntek esti tüntetést a fészen követheted

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025375926152

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 17. 03:11:14
Lasix Generic Drug Cheap Viagra Sublingual 100mg For Sale cheap cialis online Methocarbamol Risultati Finasteride Propecia Fausse Couche Cytotec Et Consequences
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 30. 13:05:16
Cialis Generico Commenti online pharmacy Levitra Plus <a href=http://cialibuy.com>Buy Cialis</a> Priligy Assunzione

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.35 másodperc
8,064,639 egyedi látogató