Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 1
AaronFourn

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Majdan Venezuelában...?

Hírek


Caracasban tegnap egy Juan Guaydo nevű venezuelai parlamenti ellenzéki fazon az ország elnökévé kiáltotta ki saját magát.

Egy órán belül jött a hír Washingtonból: Trump bohóc szerint OK! – a dolog. Innentől kezdve szerinte is Guaydo Venezuela ideiglenes elnöke.

A “Lima – csoport” országai: Brazília, Paraguay, Kolumbia, Peru, Ecuador, Costa Rica, Argentína, Chile, Guetemala, meg az Európai Unio nevű bűnszövetség nyomban rácuppantak az ötletre. Gaydo a góré!

Nicolas Maduro az ország legitim – megválasztott elnöke – bejelentette: Venezuela megszakította a diplomáciai kapcsolatot a világ elsőszámú latorállamával, az USA-val. Közölte, hogy az amerikai diplomaták 72 órán belül el kell hogy hagyják Venezuela területét. Az USA külügyére Mike Pompeo sérelmezi a döntést.

Ki áll Maduro mellett Oroszország, Mexikó, Bolívia Kuba, és Törökország.

Amerikában a legfelsőbb szinteken beszélgetnek már arról, hogy az USA a szankciókon túl is hajlandó érdemi lépéseket tenni Maduro elüldözéséért.

Az USA – ból érkező “pletykák” bátorítólag hatottak. Már legalább 16 halottja van az elüldözésnek.

John Bolton, Trump bohóc nemzetbiztonsági főtanácsadója felszólította a nyugati félteke országait, hogy “lépjenek fel kellő eréllyel, és álljanak Venezuela népének oldalára”.

Venezuela külügyminisztere Jorge Arreas az ENSZ – ben tartott beszédében azzal vádolta Washingtont, hogy beavatkozik az állam belső ügyeibe, és a fegyveres felkelést szít.

A venezuelai védelmi minisztérium közleményben hangsúlyozta, hogy a hadsereg nem ismeri el Juan Guaydot sem ideiglenes, sem semmiféle elnöknek.

Caracasban zárva vannak a boltok, nem jár a metro.

Bár tegnap Nicolas Maduro MEGVÁLASZTOTT VENEZUELAI ELNÖK bejelentette a diplomáciai kapcsolatok megszakítását az USA – val és fölszólította az amerikai diplomáciai személyzetet Venezuela területének 72 órán belüli elhagyására, a dolog nem lesz sima menet.
Az amerikai külügyér Mike Pompeo Twitter üzenetben közölte: ŐK AZ ORSZÁG ELNÖKÉNEK JUAN GUAYDOT tekintik. Juanito pedig FELKÉRTE AZ USA KÜLÜGYMINISZTÉRIUMÁT, hogy diplomatái maradjanak.

A State Departament pedig úgy döntött, hogy akceptálja a kérést. Sőt! Be is igért. Védelmet az amerikai diplomatáknak. Ha pedig a FELTÉTELEK MÁR ADOTTAK lesznek, és a teljes hatalom Juanito kezében lesz, megnyílik az amerikai bőségszaru.
Venezuelából terülj – terülj asztalkám lesz! Bor, búza, békesség, ingyen sör, lágy kenyér, foszlós kalács, örök élet! Ki mit akar?! Csak mielőbb minden hatalmat Juannak, és demokráciát Venezuela népének!

Az orosz KüM közleményben óvott mindenkit a Venezuela belügyeibe való beavatkozástól, és a kalandorkodástól.
“Felszólítjuk Venezuela józanul gondolkodni képes ellenzéki politikusait, hogy ne vállalják a gyalog szerepének eljátszását valaki mások játékában.”

Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes célzottabban nyilatkozott: “Moszkva figyelmezteti Washingtont, hogy a katonai beavatkozása Venezuela belügyeiben katasztrofális forgatókönyv lenne.”

Venezuela oroszországi nagykövete bejelentette: “nem zárható ki, hogy ebben a helyzetben Nicolas Maduro venezuelai elnök segítséget kér Oroszországtól.”

A Kínai Népköztársaság kormánya szintén közleményben fejezte ki: TÁMOGATJA NICOLAS MADUROT és a kinevezett venezuelai kormányt. A közlemény az alkotmányosság betartására szólítja fel a feleket.

Második fázisába lépett az USA bosszúvágya a Maduro – rendszer ellen. Csütörtökön John Bolton Trump bohóc nemzetbiztonsági főtanácsadója jelezte: a világ elsőszámú latorállama – az USA – tenni fog annak érdekében, hogy Venezuela külföldi értékei fölött a törvényes kormány ne rendelkezhessen!

Ennek szellemében a Bank of England ZÁROLTA VENEZUELA MINTEGY 1,2 MILIÁRD DOLLÁR ÉRTÉKŰ ARANYKÉSZLETÉT! Azzal a megjegyzéssel, hogy amint Juan Guaydo fölkent elnöke lészen Venezuelának, azonnal hozzá is férhet az Albionban tárolt aranyhoz!

Az USA helyi idő szerint tegnap (csütörtökön) este hazarendelte Venezuelában akkreditált diplomatáinak nagy részét. A State Department bejelentése szerint azoknak a diplomatáknak kell hazatérniük, akiknek munkája “nem alapvető fontosságú.” Az amerikai külügy közleményt is kiadott, de abban nem tesz említést arról, hogy hány diplomatája marad Venezuelában.

A venezuelai helyzet miatt tegnap rendkívüli tanácskozást tartott a washingtoni székhelyű Amerikai Államok Szervezete (AÁSZ) állandó tanácsa is. Mike Pompeo amerikai külügyér ezen az AÁSZ ez ügyben megosztott tagállamainak képviselőit arra buzdította, hogy ismerjék el mindahányan Venezuela ideiglenes elnökeként Juan Guaydot, aki önmagát predesztinálta a posztra. Arra hivatkozva, hogy neki kell ideiglenes elnöknek lennie, mert ő Parlament elnöke! Az ország egyetlen tisztességes és szabad választáson választott szervének érvényesen megválasztott vezetője. Az hogy Madurot is…- az nem számít!

Az AÁSZ 34 tagállama közül 16 tett eleget az amerikai kérésnek, a többi egyelőre nem.

Tegnap Vlagyimir Putyin telefonon FELHÍVTA Nicolas Madurot, Venezuela LEGITIM ELNÖKÉT. Biztosította arról, hogy OROSZORSZÁG FELTÉTEL NÉLKÜL TÁMOGATJA VENEZUELA TÖRVÉNYES VEZETÉSÉT ÉS HATÓSÁGAIT.

A Kínai Népköztársaság Külügyminisztériumának képviselője, Hua Csun Ying is kijelentette, hogy a KNK elfogadhatatlannak tartja a beavatkozást Venezuela belső ügyeibe.

Nicolas Maduro a Twitteren IS megköszönte az országa és személye melletti kiállást és támogatást!

“Köszönöm Oroszországnak, Kínának, Törökországnak és a világ mindazon kormányának és népének az általam képviselt törvényesen megalakult kormány erős támogatását. Köszönjük a támogatást. Köszönöm, hogy Venezuelát nem hagyták egyedül!”

Ma reggelre India is – KÖZVETETT MÓDON – de Maduro mellett tette le a garast.

Nem mellesleg: Mike Pompeo hatalmas, HÚSZMILLIÓ dolláros humanitárius segélyt ajánlott fel a 32 milliós “ÉHEZŐ ÉS LERONGYOLÓDOTT” Venezuelának, (nagyjából 2,5 dolcsit/fő) ha végre megdöntik Maduro “bűnös rendszerét”!

(Ez aprobléma újabb kérdéseket vethet föl. Elsősorban is: mi indokolja, hogy egy SZUVERÉN ország az értékeit egy latorállamban tárolja? Hiszen olyan dolog ez, mintha Magyar Erzsi az ékszereit odaadná Farkas Flórinak – megőrzésre!)

Külön érdekessége a történetnek, hogy 2018 december közepén (!) a Venezuelai Központi Bank elnöke Calixto Ortega vezetésével delegáció járt Londonban, KIKÉRNI (!) Venezuela aranyát!

A Bank of England MEGTAGADTA A KÉSZLET KIADÁSÁT!

A Bloomber hírügynökség kérdezte volna a Bank of Englandot az ügyről, de azt a választ kapta, hogy a cég BANKI SZOLGÁLTATÁSOKKAL foglalkozik (tehát RABLÁSSAL!), és inkább nem nyilatkozik!Atilla királyunk nézd mivé lett néped... Kelj fel a sírodból és arass győzelmet még az egyszer!!!!!!!
Úgy lesz! Áldás

Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,
Piros, fehér, Zölddel írjuk fel az égre,
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,
Ősi országunkat együtt vesszük vissza.

Büszke szemmel nézzük Nimród király fényét,
Az égen győzi le örök ellenségét.
Csodaszarvasunknak követjük futását,
Hunort, s Magyart hívó égi vágtatását.

Atilla kardjáról csodákat mesélünk,
Ha e kard kezünkbe senkitől se félünk.
Csaba, ifjú király, meghajlunk előtted,
Fényes csillagösvényt az égre Te szőtted.

Esztergomi falra festett oroszlánok,
Mint apáink régen törjük szét a láncot.
Figyeljük a Turulmadár érkezését,
A tudás népének újjászületését.

Szeretett hazánkat körbe veszi Kárpát,
Ide tértek vissza Álmos, s fia Árpád.
Áhítjuk óvó, szent, magyar koronánkat,
Ha királyunk fején, ránk senki sem támad.

Nagy Magyarország, Te sosem maradsz árva,
Mindig szívünkben élsz szeretetbe zárva.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,
Ősi országunkat együtt vesszük vissza.

Fölséges Istenünk becsülettel kérünk
Oltalmazd örökké,szittya magyar vérünk
Aranyat szór a nap atyáink földjére
Világít erőt ád népünk örömére

Mindannyian vagyunk fiai a napnak
Kik vélünk tartanak, magyar erőt kapnak
Ilyen csodás erő nincs több a világon
Magyarok Istene ne hagyd hűlni lángod.

Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,
Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,
Ősi országunkat együtt vesszük vissza.

Áldás Áldás Áldás

"Jön majd egy ember, a második

millenium után ki felette áll

minden torzsalkodásnak, Ő lesz az itt,

ki Pannonföldről Istenhez kiált,

s Isten meghallgatja imádságait.

Ő lészen az kinek uralkodása folytán

Pannonia ismét erős lesz és gazdag,

nagyobb lesz, mint akármely szultán,

az ő szavára minden országban adnak,

s önként kezére bíznak minden hatalmat."

"Jön majd idő, hogy szinte eltűnik

Pannonföldről, ki magyarnak született,

fiaikat az anyák meg sem szülik,

s a hágókon át jönnek barbár seregek.

A magyaroknak még nevét is lopják,

s rettegnek még emléküktől is.

Már csak nevében lesz Magyarország,

s nevében minden egyezség hamis."

"Idegen uzsorás sok magyar arannyal

kiszolgál elnyomót, idegen hatalmat.

A kis ország felett sötét angyal,

az Uzsorásnak csupán aprócska gyarmat.

Undok pofája akár az Ördögé,

számolatlan pénzt nem ád, csak tanácsot,

eladja országát, mely sosem volt övé,

s vagy a tenger végez vele, vagy a rácsok."

"A kétezredik év után hamar

nagy lesz az ország és erős,

visszatér hazájába mindegyik magyar,

s magyar földben nyugszik minden ős."

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,349,042 egyedi látogató