Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Így mûködne a felsõ kaszt?

Hírek


A volt holland elitbankár, Ronald Bernard egy interjú során bepillantást engedett a pénzügyi rendszer mocskos üzelmeibe. Bankok, nagyvállalatok, titkosszolgálatok és terrorszervezetek közvetítõjeként látta, hogy hogy hozzák létre és finanszírozzák a háborúkat, és hogy a világon levõ szenvedést teljesen tudatosan okozzák. Rájött, hogy a pénzhatalom csúcsán különleges szabályok érvényesek és hogy az a körülbelül 8.500 ember, aki kiválasztottnak érzi magát, függõvé tette önmagától az emberiséget.
Mivel az elit körökhöz tartozott, így közvetlenül átélte, hogy a maga választotta elit az „átlagembereket” és a Földet haszontalan hulladéknak tekinti, aminek csak addig van létjogosultsága amíg az õ érdekeiket szolgálja.
Felismerte, hogy a hatalom csúcsán levõk minden elképzelhetõ módon kontrollt gyakorolnak az emberiségre. Eközben semmilyen szörnyûségtõl nem riadnak vissza, ahogy a hatalmi eszközök széles palettájából kiválasztott következõ példa is bemutatja: A rituális bántalmazás témáját, amin ideológiai céllal, ceremóniák keretén belül elkövetett súlyos kínzást értünk, eddig nagyon ellentmondásos módon tárgyalták, vagy összeesküvéselméletként lesöpörték az asztalról.

Ronald Bernard 2017 április végén egy interjúban elmondta, hogy rituális gyerekfeláldozásokra hívták meg. Felajánlották neki, hogy sátánista, vagyis ördögimádó misék keretén belül, gyerekeket erõszakolhat, kínozhat és ölhet meg. Ez az égbekiáltó eset okozta azt, hogy lelkileg összeomlott és kilépett. Ezzel megerõsíti a rituális visszaélések számos tanújának és áldozatának vallomását, ami érthetetlen módon szinte nem váltott ki sem felháborodást a médiában, sem büntetõjogi felelõsségre vonást. (Az interneten többek között a „ Höllenleben”és „Frankreich: Ritueller Missbrauch” címû német nyelvû dokumentumfilmekben lehet betekintést nyerni.)

Bernard leírja, hogy ez a szadista gyerekkínzási mód, ahogy a gyerekeket halálra kínozzák, amit ezekben a körökben kõkeményen alkalmaznak, már évezredek óta a sátánizmus hitrendszerével összefüggésben álló szokásos rituálé.
„Ez egy mindent megsemmisítõ erõ, ami gyûlöl minket. Gyûlöli a teremtett világot, gyûlöli az életet, és ami mindent meg fog tenni, ami a hatalmában áll, hogy megsemmisítsen bennünket. És hogy valósítják meg ezt? Úgy hogy az embereket elválasztják egymástól. Oszd meg és uralkodj. ”
Ezek után a tanúvallomások után, ebben a kényes témában a Dutroux és a Pizzagate ügyek – ezek belga és amerikai gyerekrontó botrányok, és az amerikai milliárdos – Jeffrey Epstein – körül kirobbant botrány egyre nagyobb nyomatékot kap. De hol marad az igazságszolgáltatás?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025375926152

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.97 másodperc
6,927,602 egyedi látogató