Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 1
KimHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az új világrenddel jön a chip

HírekSvédországban elkezdték chippelni az embereket. Sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban

Svédországban már tavaly óta igénybe lehet venni egy olyan szolgáltatást, mellyel orvosi úton a bõr alá helyeznek egy chipet. A hüvelykujj és a mutatóujj közötti bõrréteg alá ültetik be, amely létfontosságú dolgokat képes helyettesíteni. Nagyon népszerû a svédek körében, kezdetben 100 emberen végezték el a beavatkozást, ám ez a szám napról napra nõ, és ma már több, mint 4000 emberbe van ilyen chip ültetve.

Mai cikkünkben bemutatjuk, milyen funkciókat képes ellátni, illetve, hogy helyileg hova is van beágyazva.

A chip fõbb rendeltetési köre és kinézete:

Képes minden elektronikus pénztárcát, bankkártyát, utazási kártyát és kulcskártyát helyettesíteni. Ha fizetni szeretnénk egyszerûen csak megérintjük a terminált és már kész is a tranzakció.

Olyan kicsi, mint egy rizsszem.

Az ára, beültetéssel együtt körülbelül 51 ezer forint, ám vannak olyan cégek, melyek biztosítják ezt a szolgáltatást alkalmazottaiknak.

Mivel nem foglal magába GPS nyomkövetést, ezért nem kell attól félni, hogy lenyomoznak bennünket.

A chip csak akkor aktiválódik, ha a terminált nagyon közel teszik hozzá. Szóval csak abban az esetben tudják ellopni róla az adatokat és a pénzt, ha valamilyen úton-módon elkapják az illetõ kezét.

Ez csak a beletáplált adatokat foglalja magába, így más személyes jellegû adatokhoz nem tudnak hozzáférni.

Amellett, hogy nagyon kényelmes viselet, és nem akadályoz a különbözõ fizikai tevékenységek elvégzésében, nagyon praktikus eszköz, ami kaput nyit egy új digitális korszakba

Szabad szemmel nem lehet látni.

Csak akkor látható, ha azt a területet megnyomjuk.

Így néz ki röntgenfelvételen.

Ez a videó, bemutatja, hogyan ültetik be a bõr alá:

Néhány ember véleményezte a fent említett találmányt, és úgy gondolják, hogy nincs rá garancia, hogy az illetõ adati valóban bizalmasak maradnak. Az sem 100% hogy nem tesznek bele titokban GPS nyomkövetõket a késõbbiek során, ugyanis biztos lesznek olyan cégek és vállalatok, melyek figyelemmel szeretnék kísérni alkalmazottaiknak hollétét. Mindezt abból következtetik ki, hogy miért adnának a munkáltatók ingyen és bérmentve egy szolgáltatást, ha nincs valamilyen hátsó szándékuk?!

Elsõre nagyon jól hangzik, hogy nem kell elõvennünk a pénztárcánkat vagy a telefonunkat a zsebünkbõl, táskánkból, hogy az Apple Pay vagy a Google Pay alkalmazást használjuk fizetéskor, mert most már egyetlen mozdulat elegendõ egy ajtó kinyitásához vagy ruházati termékek és élelmiszer megvásárlásához.

Annak ellenére, hogy többen is nagyon jó újításnak tartják, még mindig vannak olyan emberek, akik nagyon is szkeptikusak ezzel kapcsolatban Neked mi a véleményed errõl? Szeretnél ilyen chipet birtokolni?

Mit gondolsz errõl? Írd meg hozzászólásban!

A fészen képekkel videóval itt láthatod:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025375926152

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 28. 22:29:48
Propecia E Infertilidad Farmacia cialis without prescription Get Discount Generic Direct Elocon Allergy Internet No Script Needed <a href=http://cheapcialisir.com>cialis</a> Priligy Approuve Par La Fda

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.99 másodperc
6,880,907 egyedi látogató