Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 1
PaulHoife

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csüggedésre semmi ok, aggódjanak a vétkesek!

Hírek

Apró Juhász János, egykori szegedi önkormányzati képviselő, a Független Városi Szövetség Magyar Egyesület alapító elnöke, a Vértő szent kurgán megálmodója levelet küldött Botka László polgármesternek, Vona Gábornak Jobbik elnökének a szegedi önkormányzati képviselőknek és több sajtó orgánumnak, amelyben arról ír, mit jövendőlnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok. Nézzük a jövőnket! De előbb azt milyen ősi szent iratokból dolgozott Apró Juhász János..   A maja naptárból, a Vishnu Puranából, Nimród legendájából és Nostradamus jóslatából. Azt írja, annak a kornak az eljövetelére szeretne rávilágítani, amely 2012. december 21.-én fizikai síkon már elkezdődött. Ezen a napon megváltozott a világkarma minősége, lezárult a vaskor és elkezdődött az Aranykor, amit nevezhetünk Fénykornak is. Az Aranykor eljövetelét jelzi a Maja naptár is. 

A szent indiai irat a Vishnu Purana szerint pedig "a szakák népe felébred és viszi a tüzet más földekre is! A szakák ébrednek fel elsőként. Elsőnek Nimród népe tér magához." Apró Juhász azt írja, a szaka alatt az ókori szent indiai szövegek a szkítákat értik, ami nem más mint a MAGYAR NÉP. Így írja az elnök úr verzálba szedve.  Hogy mi lesz a szakák, vagyis a szkíták, azaz a MAGYAR NÉP feladata? Rém egyszerű: érdek nélkül kell hirdetnünk a szeretetet és békességet. Azt írja levelében Apró Juhász János, hogy "általában kis létszámú, kis területtel rendelkező országként beszélnek a világban hazánkról. A magyarok soha nem voltak sokan, a turáni népekre nem jellemző a szaporaság. Népünk ereje nem a számarányunkban áll! A mi erőnk az AGYUNKAT /így verzálba szedi, az agyunkat, az elnök úr- a szerk./, a bölcsességünk, a tudásunk és természetesen a korlátok nélküli szeretetünk." 

Úgy folytatódik a levél, hogy a mi nyelvünk az egyetlen a világ nyelvei között, amennyiben feltúnő többséggel fellelhető az ősiség. Példaként hozza a nőiesség szavunkat, amiben az eredeti jelentésen túl más kód is van: nő-is-ég.

Nostradamus azt jósolta a levél szerint, hogy "A 2.000.-ik év után hamar nagy lesz az ország és erős, visszatér hazájába mindegyik magyar./ Meg azt is jósolta, hogy "jön majd egy ember a második milleneum után, ki felette áll minden torzsalkodásnak:. Ő lesz az  itt, ki Pannónia földről Istenhez kiállt és Isten meghallgatja imádságait.  Ő lészen az, kinek uralkodása folytán Pannónia ismét erős lesz és gazdag, nagyobb lesz, mint akármely szultán, az Ő szavára minden országban adnak, s önként kezére bíznak minden hatalmat."

Ez az ember nem az az ember, akire Ön hirtelen gondolt, kedves olvasó, mert erről az emberről egyenlőre keveset tudni. Annyit lehet tudni, hogy ez az embr 1. már most is okos, 2. nem tagja egyik pártnak sem, 3. nem tartozik egyik egyházhoz sem. Ha viszont színre lép,  mindenki tudni fogja, hogy Ő az!  

"Jön majd egy ember, a második milleneum után, ki felette áll minden torzsalkodásnak:

Ő lesz az itt, ki Pannónia földről Istenhez kiáll,

és Isten meghallgatja imádságait.

Ő lészen az, kinek uralkodása folytán Pannónia ismét erős lesz és gazdag,

Nagyobb lesz mint akármely szultán, az Ő szavára minden országban adnak, 

s önként kezére bíznak minden hatalamat.

A kétezredik év után hamar nagy lesz az ország és erős,

visszatér hazájába mindegyik magyar,

s magyar földben nyugszik minden ős.

De a magyar föld része lesz a magyarnak, erős királyság, 

melynek nincs határa, a keresztények farkasai már nem ugatnak,

Jézus  ellenségeit a föld kizárja."

https://www.facebook.com/delmagyar/posts/1113879028622369

http://orientalista.hu/egy-szir-kislany-megrikadta-az-egesz-arab-vilagot/

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.29 másodperc
1,340,605 egyedi látogató