Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csüggedésre semmi ok, aggódjanak a vétkesek!

Hírek

Apró Juhász János, egykori szegedi önkormányzati képviselõ, a Független Városi Szövetség Magyar Egyesület alapító elnöke, a Vértõ szent kurgán megálmodója levelet küldött Botka László polgármesternek, Vona Gábornak Jobbik elnökének a szegedi önkormányzati képviselõknek és több sajtó orgánumnak, amelyben arról ír, mit jövendõlnek Magyarországnak az õsi szent iratok, próféciák, jóslatok. Nézzük a jövõnket! De elõbb azt milyen õsi szent iratokból dolgozott Apró Juhász János..   A maja naptárból, a Vishnu Puranából, Nimród legendájából és Nostradamus jóslatából. Azt írja, annak a kornak az eljövetelére szeretne rávilágítani, amely 2012. december 21.-én fizikai síkon már elkezdõdött. Ezen a napon megváltozott a világkarma minõsége, lezárult a vaskor és elkezdõdött az Aranykor, amit nevezhetünk Fénykornak is. Az Aranykor eljövetelét jelzi a Maja naptár is. 

A szent indiai irat a Vishnu Purana szerint pedig "a szakák népe felébred és viszi a tüzet más földekre is! A szakák ébrednek fel elsõként. Elsõnek Nimród népe tér magához." Apró Juhász azt írja, a szaka alatt az ókori szent indiai szövegek a szkítákat értik, ami nem más mint a MAGYAR NÉP. Így írja az elnök úr verzálba szedve.  Hogy mi lesz a szakák, vagyis a szkíták, azaz a MAGYAR NÉP feladata? Rém egyszerû: érdek nélkül kell hirdetnünk a szeretetet és békességet. Azt írja levelében Apró Juhász János, hogy "általában kis létszámú, kis területtel rendelkezõ országként beszélnek a világban hazánkról. A magyarok soha nem voltak sokan, a turáni népekre nem jellemzõ a szaporaság. Népünk ereje nem a számarányunkban áll! A mi erõnk az AGYUNKAT /így verzálba szedi, az agyunkat, az elnök úr- a szerk./, a bölcsességünk, a tudásunk és természetesen a korlátok nélküli szeretetünk." 

Úgy folytatódik a levél, hogy a mi nyelvünk az egyetlen a világ nyelvei között, amennyiben feltúnõ többséggel fellelhetõ az õsiség. Példaként hozza a nõiesség szavunkat, amiben az eredeti jelentésen túl más kód is van: nõ-is-ég.

Nostradamus azt jósolta a levél szerint, hogy "A 2.000.-ik év után hamar nagy lesz az ország és erõs, visszatér hazájába mindegyik magyar./ Meg azt is jósolta, hogy "jön majd egy ember a második milleneum után, ki felette áll minden torzsalkodásnak:. Õ lesz az  itt, ki Pannónia földrõl Istenhez kiállt és Isten meghallgatja imádságait.  Õ lészen az, kinek uralkodása folytán Pannónia ismét erõs lesz és gazdag, nagyobb lesz, mint akármely szultán, az Õ szavára minden országban adnak, s önként kezére bíznak minden hatalmat."

Ez az ember nem az az ember, akire Ön hirtelen gondolt, kedves olvasó, mert errõl az emberrõl egyenlõre keveset tudni. Annyit lehet tudni, hogy ez az embr 1. már most is okos, 2. nem tagja egyik pártnak sem, 3. nem tartozik egyik egyházhoz sem. Ha viszont színre lép,  mindenki tudni fogja, hogy Õ az!  

"Jön majd egy ember, a második milleneum után, ki felette áll minden torzsalkodásnak:

Õ lesz az itt, ki Pannónia földrõl Istenhez kiáll,

és Isten meghallgatja imádságait.

Õ lészen az, kinek uralkodása folytán Pannónia ismét erõs lesz és gazdag,

Nagyobb lesz mint akármely szultán, az Õ szavára minden országban adnak, 

s önként kezére bíznak minden hatalamat.

A kétezredik év után hamar nagy lesz az ország és erõs,

visszatér hazájába mindegyik magyar,

s magyar földben nyugszik minden õs.

De a magyar föld része lesz a magyarnak, erõs királyság, 

melynek nincs határa, a keresztények farkasai már nem ugatnak,

Jézus  ellenségeit a föld kizárja."

https://www.facebook.com/delmagyar/posts/1113879028622369

http://orientalista.hu/egy-szir-kislany-megrikadta-az-egesz-arab-vilagot/

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.23 másodperc
6,911,089 egyedi látogató