Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 11

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 303
-> Legújabb tag: NormaLab

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Viszályt szít az amerikai kormány

HírekViszályt szít az amerikai kormány Venezuelában, természetesen a felső kaszt irányításával teszi. A világ minden táján ahol az érdeke megkívánja. Bush szavait idézve, " előbb háború kell, majd utána jöhet csak a béke!"Venezuela “demokratizálása” után Kuba és Nicaragua kerül terítékre. Ezekben az országokban is meg kívánja változtatni az USA a hatalmi berendezkedést. Mindezen amerikai szándékokról Mike Pompeo külügyér NYILTAN ÉS KENDŐZETLENÜL beszélt a “Telemundo” – nak.

Venezuela
Venezuela “demokratizálása” után Kuba és Nicaragua kerül terítékre. Ezekben az országokban is meg kívánja változtatni az USA a hatalmi berendezkedést. Mindezen amerikai szándékokról Mike Pompeo külügyér NYILTAN ÉS KENDŐZETLENÜL beszélt a “Telemundo” – nak.


“Remélem, hogy ezekben az országokban a polgárok megértik, hogy az őket elnyomó autoritarizmus igája nem az élet szükségszerű velejárója” – magyarázta Pompeo.

Véleménye szerint a célországok lakosságai vágyják az amerikai “jótéteményeket”, és a kormányváltásokat!

Két ember meghalt, mintegy tucatnyi megsebesült tegnap a rendfenntartókkal történt összecsapásokban egy venezuelai faluban a Brazíl határ közelében. Az esemény azzal indult, hogy a pemon indiánok lakta faluban az őslakó foglyul ejtették a velük szót érteni akaró Jose Miguel Montoyát, a Nemzeti Gárda parancsnokát.

Az USA már el is itélte a KÉT HALOTTAT KÖVETELŐ incidenst! A tábornok elfogásáról egy szó sem hangzott el.

A venezuelai kormány lezárta a brazil határt. Pedig özönlik a brazil oldalra a Venezuelának szánt “humanitárius segély”! A venezuelai oldalra meg a Guaido és köre által feluszigatott “éhezők” tömegei. Közülük nem egy VENETUELAI OLDALI, ÁRUKTÓL ROSKADOZÓ POLCÚ boltban panaszkodik az áruhiányra. (Lásd: Hír Tv híradója február 22. 17 órakor)

A venezuelai hatóságok elrendelték a kolumbiai határ egyes átkelőinek lezárását pénteken, néhány órával azelőtt, hogy minden tiltás ellenére az USA támogatásával “segélyszállítmányt” próbáltak meg bejuttatni az országba ezen a határon át. Előtte nagyszabású “segélykoncertet” szerveztek, amin Guaido “társelnök” is ott mulatozott.

Maduro “kollega” politikai showműsornak tartja a Richard Brenson amerikai milliárdossal takart segélycirkuszt. Osztja véleményét a Pink Floyd frontembere Roger Waters is.

Delcy Rodríguez venezuelai alelnök Twitter-bejegyzésében a “venezuelai béke és szuverenitás komoly fenyegetésével” indokolta a határzárat.Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.32 másodperc
1,513,093 egyedi látogató