Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 1
CharlesHoife

-> Regisztráltak: 303
-> Legújabb tag: NormaLab

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A tisztánlátás végett...

Hírek


Kedves feleim! Nem volt könnyű amit fent már leírtam de sajnos ki kellet mondanom, írnom mielőtt még a nagyérdemű arcra nem esik, mint a nagy nemzetmentő Vukiccsal....? Mielőtt bárkiről is véleményt mondanék, kétszer is meggondolom, mielőtt kimondanám! De ezt már nem lehetett elhallgatni amit a Geri Tibor művel. Vagy elbír még ez a legyengített, megcsonkított nemzet újabb pofonokat? Én személyesen jártam nála és a saját szájából hallottam, amit csak részben osztottam meg itt a nyilvánosság előtt. Nem az az érdekem, érdekünk, hogy a nehezen épülő közösséget megosszam, hanem az együtt gondolkodás az együtt haladás. Mert enélkül nem lesz felszabadulás a rabság terhei alól! Én a Tibitől Úgy váltam el, rendezi a csapatával kialakult helyzetet, de akinek van szeme az láthatja, ez valakinek a befolyása végett, nem lett rendezve. Ennek a Tibor és én is tudatában vagyunk, az okát mind ketten ismerjük, de erről nem kívánok itt beszélni és nem is fogok! A Tibor kompetenciája egyedül, megosztja-e veletek. A továbbiakban, ezzel az üggyel, nem kívánok foglalkozni! Az egyedüli amivel foglalkozni kell, foglalkoznunk kell, az a hogyan! Mert az irányt kijelölték az Égiek! Most senki ne tegye fel azt a kérdést, legfeljebb magában, mint az már fentebb, elhangzott, miért pont csak nekem?! Ezt, aki rendelkezik azon képességgel szabadon megteheti, tegye fel a kérdését, ha képes rá, meg foglya kapni a megfelelő választ. Áldás...Egyre többen aggódnak, ugyanis állítólag már folynak a tárgyalások, hogy egyes Nagy-Britanniába lévő vállalatok, már megtették az első lépéseket abba az irányba, hogy az alkalmazottakba hamarosan mikrocsipeket ültessenek, a „biztonsági szint” fejlesztése érdekében.

A Biohax nevű vállalat, ami egy svéd cég, ami emberi felhasználásra készít beültethető mikrocsipeket, elárulta, hogy már folynak a megbeszélések több Nagy-Britanniában levő vállalattal is, hogy miként lenne kivitelezhető a kis szerkezetek beépítése minden dolgozó testébe. A cégek neveit nem hozták nyilvánosságra, de annyit elárultak, hogy főleg pénzügyi és jogi szférában dolgozó vállalatokról van szó.

Az egyik cégről az is kiderült, hogy egy feltehetően multinacionális nagyvállalatról van szó, ugyanis annyit elárultak még, hogy alkalmazottak százezrei dolgoznak benne.

Ez a vállalat a saját elmondása szerint egyszerűbbnek tartaná azt a megoldást, hogy minden dolgozóban legyen egy beépített mikrocsip, mint a biztonsági belépőkártyával való ellátása mindenkinek.

„Ezek a cégek olyan titkos, és fontos dokumentumok sokaságát őrzik, amik esetében fontos a minél nagyobb elővigyázatosság. Ezek a chipek pedig állíthatóak, és mindenkinek be lehetne rajtuk állítani a megfelelő jogosultságot, és hogy mihez lehet hozzáférésük és mihez nem.” – magyarázta a Biohax alapítója, Jowan Österlund.

Természetesen, ahogy azt sejteni lehet, nem mindenki ért egyet ezzel a „nagyszerű” ötlettel. A Confederation of British Industry egyik szóvivője ezt nyilatkozta a The Guardiannak: „Habár a technológia folyamatosan megváltoztatja és megújítja a munkavégzés körülményeit, ilyet hallani mégis igencsak zavaró és elgondolkodtató. A cégeknek sokkal inkább ennél jóval égetőbb problémák megoldásával kellene foglalkozniuk.”

Forrás: avilagtitkai.com

Forradalom? 1000 km-t tud menni egyetlen tankkal a sós víz meghajtású autó és már 25 ezer darabot el is adtak belőle

Mit szólna egy gyönyörű sportautóhoz, amely sós vízből nyert elektromos árammal megy, mint a rakéta, környezetbarát, pár perc alatt fel lehet tankolni, és egy feltöltéssel több mint 800-1000 kilométert is képes megtenni?

Egyszerűen tökéletes

A nanoFlowcell AG által gyártott Quant tanulmányok azonban nem a külsejük, hanem a belsejük miatt különlegesek, a Quantinóról például mindössze az alábbi, elég meghökkentő adatokat lehet tudni:

Egy tömegtermelésre szánt elektromos sportautó.
A nanoFlowcell technológiát használja, amely alacsony, 48-52 V feszültséggel dolgozik.
A négy kereket négy külön elektromotor hajtja, ezek összesített teljesítménye 136 lóerő.
Végsebessége 200 km/h felett van.
Két, egyenként 175 literes tartályban viszi az üzemanyagot, ami nem más, mint két sóoldat, és ezeket hamar fel lehet tölteni, ha elfogynak.
Teli tankokkal több mint 1000 kilométert lehet vele megtenni.
3,91 méter hosszú, és 2+2 üléses.
A reklámszöveg szerint az ára a mai kompakt autókéhoz lesz hasonló.
A sós vízzel való működés elve nagyon hasonló a hidrogén meghajtáshoz. Előnye, hogy a hidrogént magas nyomású rendszer nélkül használja ki. A sós vizet használja a kialakított rendszer az elektromos áram létrehozására is.Az autókban két tartály található, melyek tele vannak oldott fémes sókkal. Ezek az oldott sók ellentétes ionos töltéssel rendelkeznek, melyeket egy membránon szivattyúznak át.

A kémiai reakció, ami egyesíti mindkét molekuláris struktúrát energiát termel, amelyet négy elektromos motor meghajtására használ fel mind a négy keréknél, felhasználva a beépített szuper kondenzátorokat.

3 autómodellt valósítottak meg, ami így működik, és magában foglalja ezt a technológiát.

Egy prototípus, egy fogyasztói változat, valamint egy sportkocsi.

Ha most azt gondolja, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen, akkor nincs egyedül.

ha azt hiszi, hogy ezek csak szép papírmasék, vagy fröccsöntött műanyagok, akkor téved. A Quantino például olyannyira létezik, hogy egy friss videó szerint nemrég elkaptak egyet Zürich utcáin is:

Még gyára sincs, de már eladott 25 500 darab autót a NanoFlowcell
A startup 3,1 milliárd eurós (994 milliárd Ft) szerződést kötött 25 500 autó értékesítésére.

egy nemzetközi befektetőcsoport 3,1 milliárd euró értékben vásárol tőlük autókat, és ezt az összeget előre át fogják utalni. Ebből a tőkéből futja majd a fejlesztés befejezésére, a gyár felépítésére, amelyet követően aztán 500 darab Quant és 25 000 darab Quantino leszállítását vállalta be a NanoFlowcell.

A jelenlegi állás szerint egyébként a Quant ára 3 millió euró, ebben az összegben az autón kívül benne van egy kis méretű, az autó igényeit kiszolgálni képes töltőállomás is, az ezt nélkülöző Quantino megcélzott kiskereskedelmi ára 65 000 euró.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.30 másodperc
1,513,124 egyedi látogató