Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 1
JimHoife

-> Regisztráltak: 323
-> Legújabb tag: ScottIdock

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már nincs sok idõnk...

Hírek


Tisztelt magyar Honfitársaim!

Mintegy ezer éve adatott meg az a lehetõség utoljára népünknek, hogy országunk, hazánk helyzetén és jövõjén változtattak elõdeink.! Jövõnk változtatásának fõ alapja , hogy meg kell hallgatnunk és követni kell õseink intelmeit, Istenünk figyelmeztetését és védõszentünk útmutatását. Most egy olyan jövõ alapjait szándékozzuk lerakni, amely a magyar társadalom , jelenét és jövõjét gyökeresen fogja megváltoztatni! Mivel számunkra megadatott, hogy megismertük múltunkat, annak ismeretében vagyunk képesek ezt a jövõt megteremteni. Utoljára Árpád nagyfejedelemnek és vezéreinek adatott meg, hogy megalapítsa a Magyar Nemzetet Ha körbenézünk a nagy világban, mindenütt látjuk és tapasztaljuk, ugyanazokat , a rendszerbõl adódó társadalmi elégedetlenségeket, feszültségeket mint itt a Kárpát-medencében. Mintegy esztendeje fogalmazódott meg bennük az a gondolat, hogy hogyan tudnánk hazánkat, nemzetünket összefogni és egy olyan pályára tenni melyet ez a nép megérdemel? Meggyõzõdésünk, hogy ez a rendszer amelyben ma élünk nem hozta el népünk számára a várt jólétet. Látjuk, hogy ez csak gazdasági és morális összeomlást, elégedetlenséget, elszegényedést, a társadalmunk leszakadását eredményezte. Szent meggyõzõdésünk, hogy a magyarságnak össze kell fogni, legyen ez határon belül és határon kívül, bármerre a nagyvilágban egy nemzetté kell válnunk.! Vissza kell térni a Szentkorona alkotmányhoz, mely több mint ezer évig fennállt és biztosított minden magyar számára védelmet. Elhatároztuk , hogy megalapítjuk azt a szövetséget, amely készen áll arra a feladatra, hogy a magyarságot egy nemzetté kovácsolja, felemelje, s kivezesse abból a gazdasági , morális és erkölcsi válságból melyben jelenleg van! Ez a társadalmi szervezõdés az Atilla nagy királyunk által vezetett Hunok-ról kapta a nevét. A hun szó elöljáró, vezetõ, s kenyeret adó, népi elnevezést jelent. A hun a világon mindenütt ismert, s róla a magyarokat azonosítják. Úgy gondoltuk, hogy a Hunok Nagy Szövetsége ez a név illik leginkább az új szervezetünkhöz. Visszatérve a szövetség megalakulásához. 2009. december 24.-én vált jogerõssé! (Talán mindenki számára sokat sejtet a bejegyzés idõpontja)

Mivel Atilla nagy királyunk pajzsán megtalálható védõszentünk a Turul madár, ezért úgy gondoljuk, hogy továbbra is a Turul védõszentünk védjen és vezessen utunkon! Õseink a legnagyobb Turul nemzettséghez tartoztak, és hogy a legnagyobb nemzetté váljunk, ezért számunkra nélkülözhetetlen hogy ismét jelképesen a Turul nemzettséghez tartozzunk! Igazságos Mátyás királyunk halálát követõen tértünk le arról az útról, melyen õseink haladtak, s feledtették el velünk, hogy kik is vagyunk valójában. Ezért olyan fontos számunkra, hogy visszatérjünk gyökereinkhez és arra az útra, melyen õseink haladtak.

Ezen intelmek figyelembevételével követjük õseink útját, eljutunk és megérkezünk abba a jövõbe, mely számunkra ki van jelölve. E feladat eléréséhez, nagy kihívások várnak ránk, sok ellenséggel kell szembenéznünk, nehézségeket, akadályokat kell leküzdeni! Mi hisszük és tudjuk, hogy mindez megvalósítható, mert az emberiség legnagyobb fegyvere a TUDÁS. Jelenleg egy sorsdöntõ kihívás elõtt áll a magyarság. Megkezdjük országjáró bemutatkozásunkat, melyen ismertetjük célkitûzéseinket, mely elvezet bennünket a jövõbe, ahová együtt kell, hogy megérkezzünk. Az országjáró utunk állomásainak helyét és idõpontját közzé tesszük hamarosan. A Hunok Nagy Szövetsége portál 2010 február második felétõl lett látható, melyen videofilm formájában nyomon lehet követni az elõadásainkat. A honlap megjelenéséig információt a www.hnsz.hu oldalon kaphatnak a Hunok Nagy Szövetségérõl.

Szövetségünk jelmondata: Figyeljétek a Turul madár érkezését, a tudás népének ujjá születését?

Eskü szövegünk: Esküszünk a nemzet Magyar istenére, piros fehér zölddel írjuk fel az égre. Minden nemes Magyar, kinek lelke tiszta, õsi országunkat együtt vesszük vissza!? Áldás...

Szerkesztõség

Gábor Szemzõ SZKÍTA ERKÖLCS..
1464-ben Mátyás koronázását követõen II. Pál pápa levelet pápai levelet küldött a Rex Schytian-nak, a Szkíták Királyának - Mátyásnak.
2. Bonfini, Mátyás udvarába érve, krónikát írt a Szkíta erkölcsökrõl. (érdekes módon sokminden, e krónikából, lefordításra került, kivéve ezt a témát...)
Részlet:
"A Szkíták Nemzete harcedzett, megfékezhetetlen, nem ismeri a fösvénységet és nagyravágyást.
A legyõzöttektõl semmit nem követelt, a dicsõségen kívül.
Tejjel és mézzel éltek.
Az igazság náluk nem törvényekkel volt elfogadtatva, hanem jellemükbe volt oltva.
Nem volt nagyobb gonosztett náluk a lopásnál.
Ezüst, arany után - erkölcsüknél fogva - nem futottak.
Egyébként igen mértékletesek, önmegtartóztatóak, és természettõl fogva becsületesek voltak.
Semmi olyat nem szerez magának, aminek elvesztésétõl féljen.
Úgy a fáradalmakhoz, mint a harchoz hozzáedzett Nemzet a szkíta, testi erejük mérhetetlen." (Antonió Bonfini)
"Nagyon óvatosak, tervüket titokban tartóak.
A kedvezõ alkalmat gondosan kilesik, s nem annyira kézi erõvel, mit csellel, meglepetéssel, a szükségletek elzárásával igyekeznek legyõzni.
Népes és szabad ez a Nemzet.
Minden kényelem és élvezet fölött arra törekvõ, hogy ellenségei ellen magát vitézül viseli." (Bölcs Leon császár)
A Magyar Tudományos Akadémia szerint a szkíták ókori nomád nép voltak az ie. 7. században...
Az Enciclopédia Britannica angol kiadása szerint a szkíták nemesítették kölesbõl a tönkölyt az ie. 12000 évvel ezelõtti idõkben...
A Védák tanítása szerint a szaka nép évmilliókkal ezelõtt vitte körbe a Fényt a Földön...
No... kinek van igaza?
És felfogjuk vajon, hová kell felnõnünk?Egy természetgyógyász orvos azt állítja, hogy az emberek a kemoterápiába halnak bele, nem a rákba

Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiás kezelést, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen, mon...

Kannabisz olaj mentette meg a 3 éves rákos kisfiú életét, miután az orvosok 48 órát adtak neki
A férfi, aki több mint 5000 embert gyógyított meg kannabisz olajjal
A világ egyik legfontosabb tudósa szerint "A legtöbb rákkutatás nagyrészt egy csalás"

Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiás kezelést, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen, mondja Dr. Peter Glidden.

A legújabb statisztikák szerint minden második férfi illetve minden harmadik nõ esetében fejlõdik ki valamilyen rák az élete során. (1)

Ezt az elszomorító statisztikát tovább súlyosbítja, amikor elismerik, hogy a betegség "kezelésére" szolgáló modern módszerek gyakran hatástalanok, és a betegség tünetei csak tovább rosszabbodnak.

Dr. Glidden szerint a kemoterápia valójában az idõ 97 százalékában nem mûködik.

Az alábbi szemfelnyitó videóban Dr. Peter Glidden természetgyógyász orvos mutatja be, hogy az "élvonalbeli rákkezelés" csak látszat.

Dr. Glidden sok éven keresztül tanulmányozta a betegek életkilátásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a kemoterápia több kárt okoz, mint amennyi haszna van. A félelmetes felismerés arra ösztönözte Dr. Gliddent, hogy felszólaljon a sok milliárd dolláros rákipar ellen.

"Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiát, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen," mondja Dr. Glidden, Dr. Hardin B. Jones, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem professzorának azon tanulmányára hivatkozva, amely a New York-i Tudományos Akadémiánál jelent meg (2)

"Azok az emberek, akik elfogadták a kemoterápiát, a diagnózistól számított három éven belül, illetve nagy számban néhány héttel utána azonnal meghalnak."

Dr. Glidden szerint az egyetlen ok, amiért az orvosok kemoterápiát írnak elõ az, hogy pénzt keresnek vele. Egy ilyen vád már csak azért sem tûnik ésszerûtlennek, mivel a kezelés költsége betegenként a több százer dollárt is elérheti egy év alatt az Egyesült Államokban.

"Az emlõrákos betegek, akik elutasítják a hagyományos terápiát, négyszer hosszabb ideig élnek mint azok, akik követik a rendszert. Ez egy olyan dolog, amit soha senki nem fog hallani a tömegmédiában, amely továbbra is folytatja a mítoszt, hogy a legjobb a kemoterápiás gyógyszer a rák elleni küzdelemben!"

Azon tény ellenére, hogy az Egyesült Államok többet költ az egészségügyre, mint bármely más, magas jövedelmû ország a világon, a jóléti betegségek elõfordulása továbbra is növekszik, ami rövidebb várható élettartamot eredményez. (3)

Talán ezért van az, hogy a fõáramú média és az allopátiás egészségügyi rendszer nem tanítja, hogy mennyire fontos a megelõzõ orvoslás.

Az egészséges táplálkozás, a testmozgás, a pozitív gondolatok, a stressz csökkentése és mások társaságának élvezése - vagy az örömöt okozó szokások - mind bizonyítottan növelik az élet hosszát és a boldogságot.

Ezen kívül minden hatásos természetes gyógyszer, mint például a kannabisz olaj is szigorúan szabályozott annak ellenére, hogy a kender növény CBD-ben gazdag olaja egyre több esetben segít a rákbetegségekbõl való kigyógyulásban.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 3.06 másodperc
2,169,096 egyedi látogató