Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 1
JudyHoife

-> Regisztráltak: 303
-> Legújabb tag: NormaLab

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már nincs sok időnk...

Hírek


Tisztelt magyar Honfitársaim!

Mintegy ezer éve adatott meg az a lehetőség utoljára népünknek, hogy országunk, hazánk helyzetén és jövőjén változtattak elődeink.! Jövőnk változtatásának fő alapja , hogy meg kell hallgatnunk és követni kell őseink intelmeit, Istenünk figyelmeztetését és védőszentünk útmutatását. Most egy olyan jövő alapjait szándékozzuk lerakni, amely a magyar társadalom , jelenét és jövőjét gyökeresen fogja megváltoztatni! Mivel számunkra megadatott, hogy megismertük múltunkat, annak ismeretében vagyunk képesek ezt a jövőt megteremteni. Utoljára Árpád nagyfejedelemnek és vezéreinek adatott meg, hogy megalapítsa a Magyar Nemzetet Ha körbenézünk a nagy világban, mindenütt látjuk és tapasztaljuk, ugyanazokat , a rendszerből adódó társadalmi elégedetlenségeket, feszültségeket mint itt a Kárpát-medencében. Mintegy esztendeje fogalmazódott meg bennük az a gondolat, hogy hogyan tudnánk hazánkat, nemzetünket összefogni és egy olyan pályára tenni melyet ez a nép megérdemel? Meggyőződésünk, hogy ez a rendszer amelyben ma élünk nem hozta el népünk számára a várt jólétet. Látjuk, hogy ez csak gazdasági és morális összeomlást, elégedetlenséget, elszegényedést, a társadalmunk leszakadását eredményezte. Szent meggyőződésünk, hogy a magyarságnak össze kell fogni, legyen ez határon belül és határon kívül, bármerre a nagyvilágban egy nemzetté kell válnunk.! Vissza kell térni a Szentkorona alkotmányhoz, mely több mint ezer évig fennállt és biztosított minden magyar számára védelmet. Elhatároztuk , hogy megalapítjuk azt a szövetséget, amely készen áll arra a feladatra, hogy a magyarságot egy nemzetté kovácsolja, felemelje, s kivezesse abból a gazdasági , morális és erkölcsi válságból melyben jelenleg van! Ez a társadalmi szerveződés az Atilla nagy királyunk által vezetett Hunok-ról kapta a nevét. A hun szó elöljáró, vezető, s kenyeret adó, népi elnevezést jelent. A hun a világon mindenütt ismert, s róla a magyarokat azonosítják. Úgy gondoltuk, hogy a Hunok Nagy Szövetsége ez a név illik leginkább az új szervezetünkhöz. Visszatérve a szövetség megalakulásához. 2009. december 24.-én vált jogerőssé! (Talán mindenki számára sokat sejtet a bejegyzés időpontja)

Mivel Atilla nagy királyunk pajzsán megtalálható védőszentünk a Turul madár, ezért úgy gondoljuk, hogy továbbra is a Turul védőszentünk védjen és vezessen utunkon! Őseink a legnagyobb Turul nemzettséghez tartoztak, és hogy a legnagyobb nemzetté váljunk, ezért számunkra nélkülözhetetlen hogy ismét jelképesen a Turul nemzettséghez tartozzunk! Igazságos Mátyás királyunk halálát követően tértünk le arról az útról, melyen őseink haladtak, s feledtették el velünk, hogy kik is vagyunk valójában. Ezért olyan fontos számunkra, hogy visszatérjünk gyökereinkhez és arra az útra, melyen őseink haladtak.

Ezen intelmek figyelembevételével követjük őseink útját, eljutunk és megérkezünk abba a jövőbe, mely számunkra ki van jelölve. E feladat eléréséhez, nagy kihívások várnak ránk, sok ellenséggel kell szembenéznünk, nehézségeket, akadályokat kell leküzdeni! Mi hisszük és tudjuk, hogy mindez megvalósítható, mert az emberiség legnagyobb fegyvere a TUDÁS. Jelenleg egy sorsdöntő kihívás előtt áll a magyarság. Megkezdjük országjáró bemutatkozásunkat, melyen ismertetjük célkitűzéseinket, mely elvezet bennünket a jövőbe, ahová együtt kell, hogy megérkezzünk. Az országjáró utunk állomásainak helyét és időpontját közzé tesszük hamarosan. A Hunok Nagy Szövetsége portál 2010 február második felétől lett látható, melyen videofilm formájában nyomon lehet követni az előadásainkat. A honlap megjelenéséig információt a www.hnsz.hu oldalon kaphatnak a Hunok Nagy Szövetségéről.

Szövetségünk jelmondata: Figyeljétek a Turul madár érkezését, a tudás népének ujjá születését?

Eskü szövegünk: Esküszünk a nemzet Magyar istenére, piros fehér zölddel írjuk fel az égre. Minden nemes Magyar, kinek lelke tiszta, ősi országunkat együtt vesszük vissza!? Áldás...

Szerkesztőség

Gábor Szemző SZKÍTA ERKÖLCS..
1464-ben Mátyás koronázását követően II. Pál pápa levelet pápai levelet küldött a Rex Schytian-nak, a Szkíták Királyának - Mátyásnak.
2. Bonfini, Mátyás udvarába érve, krónikát írt a Szkíta erkölcsökről. (érdekes módon sokminden, e krónikából, lefordításra került, kivéve ezt a témát...)
Részlet:
"A Szkíták Nemzete harcedzett, megfékezhetetlen, nem ismeri a fösvénységet és nagyravágyást.
A legyőzöttektől semmit nem követelt, a dicsőségen kívül.
Tejjel és mézzel éltek.
Az igazság náluk nem törvényekkel volt elfogadtatva, hanem jellemükbe volt oltva.
Nem volt nagyobb gonosztett náluk a lopásnál.
Ezüst, arany után - erkölcsüknél fogva - nem futottak.
Egyébként igen mértékletesek, önmegtartóztatóak, és természettől fogva becsületesek voltak.
Semmi olyat nem szerez magának, aminek elvesztésétől féljen.
Úgy a fáradalmakhoz, mint a harchoz hozzáedzett Nemzet a szkíta, testi erejük mérhetetlen." (Antonió Bonfini)
"Nagyon óvatosak, tervüket titokban tartóak.
A kedvező alkalmat gondosan kilesik, s nem annyira kézi erővel, mit csellel, meglepetéssel, a szükségletek elzárásával igyekeznek legyőzni.
Népes és szabad ez a Nemzet.
Minden kényelem és élvezet fölött arra törekvő, hogy ellenségei ellen magát vitézül viseli." (Bölcs Leon császár)
A Magyar Tudományos Akadémia szerint a szkíták ókori nomád nép voltak az ie. 7. században...
Az Enciclopédia Britannica angol kiadása szerint a szkíták nemesítették kölesből a tönkölyt az ie. 12000 évvel ezelőtti időkben...
A Védák tanítása szerint a szaka nép évmilliókkal ezelőtt vitte körbe a Fényt a Földön...
No... kinek van igaza?
És felfogjuk vajon, hová kell felnőnünk?Egy természetgyógyász orvos azt állítja, hogy az emberek a kemoterápiába halnak bele, nem a rákba

Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiás kezelést, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen, mon...

Kannabisz olaj mentette meg a 3 éves rákos kisfiú életét, miután az orvosok 48 órát adtak neki
A férfi, aki több mint 5000 embert gyógyított meg kannabisz olajjal
A világ egyik legfontosabb tudósa szerint "A legtöbb rákkutatás nagyrészt egy csalás"

Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiás kezelést, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen, mondja Dr. Peter Glidden.

A legújabb statisztikák szerint minden második férfi illetve minden harmadik nő esetében fejlődik ki valamilyen rák az élete során. (1)

Ezt az elszomorító statisztikát tovább súlyosbítja, amikor elismerik, hogy a betegség "kezelésére" szolgáló modern módszerek gyakran hatástalanok, és a betegség tünetei csak tovább rosszabbodnak.

Dr. Glidden szerint a kemoterápia valójában az idő 97 százalékában nem működik.

Az alábbi szemfelnyitó videóban Dr. Peter Glidden természetgyógyász orvos mutatja be, hogy az "élvonalbeli rákkezelés" csak látszat.

Dr. Glidden sok éven keresztül tanulmányozta a betegek életkilátásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a kemoterápia több kárt okoz, mint amennyi haszna van. A félelmetes felismerés arra ösztönözte Dr. Gliddent, hogy felszólaljon a sok milliárd dolláros rákipar ellen.

"Azok az emberek, akik megtagadják a kemoterápiát, általában 12 és fél évvel tovább élnek mint azok, akik átesnek a kezelésen," mondja Dr. Glidden, Dr. Hardin B. Jones, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem professzorának azon tanulmányára hivatkozva, amely a New York-i Tudományos Akadémiánál jelent meg (2)

"Azok az emberek, akik elfogadták a kemoterápiát, a diagnózistól számított három éven belül, illetve nagy számban néhány héttel utána azonnal meghalnak."

Dr. Glidden szerint az egyetlen ok, amiért az orvosok kemoterápiát írnak elő az, hogy pénzt keresnek vele. Egy ilyen vád már csak azért sem tűnik ésszerűtlennek, mivel a kezelés költsége betegenként a több százer dollárt is elérheti egy év alatt az Egyesült Államokban.

"Az emlőrákos betegek, akik elutasítják a hagyományos terápiát, négyszer hosszabb ideig élnek mint azok, akik követik a rendszert. Ez egy olyan dolog, amit soha senki nem fog hallani a tömegmédiában, amely továbbra is folytatja a mítoszt, hogy a legjobb a kemoterápiás gyógyszer a rák elleni küzdelemben!"

Azon tény ellenére, hogy az Egyesült Államok többet költ az egészségügyre, mint bármely más, magas jövedelmű ország a világon, a jóléti betegségek előfordulása továbbra is növekszik, ami rövidebb várható élettartamot eredményez. (3)

Talán ezért van az, hogy a főáramú média és az allopátiás egészségügyi rendszer nem tanítja, hogy mennyire fontos a megelőző orvoslás.

Az egészséges táplálkozás, a testmozgás, a pozitív gondolatok, a stressz csökkentése és mások társaságának élvezése - vagy az örömöt okozó szokások - mind bizonyítottan növelik az élet hosszát és a boldogságot.

Ezen kívül minden hatásos természetes gyógyszer, mint például a kannabisz olaj is szigorúan szabályozott annak ellenére, hogy a kender növény CBD-ben gazdag olaja egyre több esetben segít a rákbetegségekből való kigyógyulásban.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.27 másodperc
1,513,073 egyedi látogató