Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már nincs sok idõnk, ezért el kell kezdeni, új alapokra...

HírekMár nincs sok idõnk, ezért el kell kezdeni, tiszta új alapokra építkeznünk...!

Az oldalunkon folyamatosan beszámolunk a történésekrõl.

Lesz még Hun birodalom...?
Te mit gondolsz, lesz még Hun birodalom?

Hunok vagyunk, sólyom népe
Ereinkben sólyom vére.
Õsatyánkat sólyom szülte,
Õsanyánkat Isten küldte.
Királyaink koronáján
Aranysólyom fényesen áll.
Feje türkiz, teste arany
Szellemében nap fénye van.
Õsök lelke szellemlénye,
Aranysólymunk szent rejtélye.
Nap madara fény hírnöke,
nemzetünknek égi jele.
Hunok vagyunk a Nap népe
Sólyomlelkek összessége.
/Cey-Bert Róbert Gyula/

Országok országa Törvénytudás népe,
Napkelet s Nyugat közt A világnak fénye,
Nagy a te nemzeted, Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos, Hogy föl sem érheted

Mint a magas menny s ég, Szíved mérhetetlen,
Életed gyökere Szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdõk, Hõs föld büszke
népe, Ez a te végzeted Õsi öröksége:

Erõs, gazdag vár vagy, De az örök törvényt,
Amit Isten rád rótt, Vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön Gyõzelmes végzeted:
A Teremtõ oltára te vagy, Emeld fel a fejed!

Tisztelt Magyarságért tenni akaró Honfitársam!
Kedves HAGYOMÁNYÕRZÕ Kolléga!

Jelen levelemmel egy különleges - a mai kor kihívásainak is megfelelõ - alapos Tanakodóra hívom Önt, ismerve az Ön elmúlt évtizedekben a MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN történõ erõfeszítéseit, munkásságát.

A TANAKODÓ elsõ mozzanata, hogy minden résztvevõ 14, elõre megfogalmazott kérdést kap, s arra 25 -30 percben kell válaszolnia úgy, hogy mondanivalójában senki nem zavarja meg, maga osztja be a rendelkezésre kapott idõt, s ráadásul nem kell elutaznia sehova sem, nem kell szállást és étkezést fizetnie, ezzel idõt és pénzt, energiát takarítunk meg magunknak, de ugyanakkor minden MAGYARSÁG PROBLÉMAKÖRÉVEL foglalkozó felelõs személy véleményét megismerhetjük...

„Találmányom”, hogy minden résztvevõ egy kis kamera és mikrofon segítségével feltölti a YOU TUBE -ra, max 30 perces VIDEÓVÁLASZÁT és így lehetséges lesz, hogy akár több száz hagyományõrzõ, kutató, vagy úton járó karizmatikus kollégánk véleményét is megismerjük anélkül, hogy bárki- bárkivel is vitatkozni kezdene, vagy bárkit is ki kellene hagyni amiatt, hogy egy bizonyos idõpontban nem tud valamilyen helyszínre utazni......

Én nem VITA, hanem TANAKODÓ – párti vagyok, s mindenki véleményére szükségem van ahhoz, hogy határozott álláspontot alakítsak ki akkor, mikor a MAGYARSÁG jelenlegi állapotát, helyzetét akarom látni, megérteni...

Több évtizede veszek részt mindenféle konferencián, tanakodáson, figyelem azon rendezvényeket is, melyekre engem nem hívtak el, s ezen tapasztalataim függvényében gondoltam úgy hogy ezt a formát választom, s kis televíziómmal, szaktudásommal az egész TANAKODÁST technikailag is kivitelezem.

Elképzeléseim szerint így - az INTERNET segítségével - mindannyian megszólalhatunk, véleményünk dokumentálható, többször is újra visszanézhetõek gondolataink, s akár több százezer emberhez is eljuthatnak építõ javaslataink, megoldáskulcsaink, életlátásunk, vagy akár jóslatunk, óvásunk.

Természetesen, miután MINDEN ÉRDEKELT bemutatkozását és véleményét megismertük, elkerülhetetlen lesz a személyes találkozás is - akár több száz résztvevõvel - legalább egy hetes KONFERENCIÁN, egy erre alkalmas erdei táborban a nyár , vagy õsz folyamán, ahol a szállást, az étkezést is meg tudjuk oldani.

Most - elsõ lépésben - egy rendkívül szellemes, de hatékony, költségkímélõ, virtuális TANAKODÓRA hívom Önt és kérem, hogy amennyiben teszik az elképzelésem, üljön le egy telefon, vagy kamera elé, és az alul olvasható 14 alapkérdésre válaszoljon tudása és nézete szerint, ezután pedig a kis videóblogot töltse fel a YOUTUBE -ra, vagy akár küldje el az általam megadott emailcímre és én felteszem azt a megfelelõ helyre! Szükségem volna még egy arcfotóra is Önrõl...

Amennyiben a videóválasznak és rögzítésnek technikai akadályai vannak, akkor felajánlom a segítségemet, s egy MESSENGER, vagy SKYPE kapcsolatban örömmel rögzítem technikámmal az Ön válaszát, s feltöltöm azt a TANAKODÓ HIVATALOS INTERNETES OLDALÁRA... Kérem, hogy üzenetemet juttassa el mindazokhoz, akiket én akár nem ismerek, vagy nem tudtam elérni, s amennyiben az adott személyt Ön alkalmasnak tartja, szólítsa meg nevemben és kérje meg arra, hogy vegyen részt a TANAKODÓN, s töltse fel õ is a 14 kérdésre való válaszát!

FONTOS INFORMÁCIÓ! Ön a következõ internetes oldalon tudja elérni majd a „TANAKODÓ A MAGYARSÁGRÓL” eseményeit, s a már rögzített videókat:

www.spiritualtv.hu/tanakodo.html

Az elsõ kis videót én már feltöltöttem, saját véleményemet és válaszomat találhatja meg az oldalon, s jönnek majd az újabb és újabb megszólalások is!

Minimális „ játékszabályok” természetesen ebben a rendszerben is vannak, ezek a következõk:

I. Olyan személyek véleményét várjuk, akik az elmúlt évtizedekben bizonyítottan tettek valamit: kutatással, elõadásokkal, filmmel, könyvírással, rendezvényszervezéssel, tanítással, gyógyítással foglalkoztak és természetesen a MAGYARSÁG MEGMARADÁSÁN és FELEMELKEDÉSÉN fáradoztak!

II. Minden résztvevõ csak saját nevén, személyében kap bemutatkozási és vélemény nyilvánítási lehetõséget, semmilyen más személy, vagy mûködõ szervezet nevében ne nyilatkozzon senki! Magánemberek véleményére vagyunk kíváncsiak, ezt a fórumot senki se használja politikai, vagy valamilyen már meglévõ szervezet reklámfelületeként!

III. Parlamenti pártok régi és mostani politikusai nem kapnak szót ezen a tanakodón! Semmilyen politikai kampány nem kap teret TANAKODÓNKON!

IV. A max. 25 -30 perces videóban kérjük, hogy mindenki csak a kérdésekre való saját véleményét mondja el, ne használja ezt a fórumot arra, hogy személyeskedik, vagy szid más hagyományõrzõket , az általuk már videóra rögzített válaszaik miatt! Ez a TANAKODÓ most nem a VITÁRÓL szól, elsõ körben lehetõséget kívánunk adni mindenkinek a bemutatkozásra és nézeteinek a kifejtésére, amikor megismertük mindenki álláspontját, találkozunk élõben!

Várom jelentkezését – TISZTELETTEL!

2019.03.21.

Heffner Attila - magyar hagyományõrzõ

www.spiritualtv.hu +36 30 756 28 99 e-mail: heffnermusic@gmail.com

FACEBOOK - ESEMÉNY - OLDALUNK:

A KÉRDÉSEK:

01. RÖVID BEMUTATKOZÁS: KI ÖN? MIVEL FOGLALKOZIK?

02. Milyen szakrális ÉRTÉKREND / HIT, VALLÁS ,TUDÁS követõje? / Hitrendszerének rövid bemutatása /

03. Mit gondol a MAGYARSÁG MÚLTJÁRÓL, a MAGYARSÁG származásáról, nyelvérõl, hitérõl, kultúrájáról?

04. Mit jelent az ÖN számára eredeti értelmében a "Magyar Lét" értékrendje?

05. Miben látja a Magyarság hanyatlásának okát? Egyáltalán van-e Ön szerint"hanyatlás"?

06. Mi a Személyes elképzelése arról, hogyan kerülhet helyre az õsi értékrendünk?

07. Elfogadja -e a jelenlegi „MAGYARORSZÁG” elnevezésû államformát, s törvényesnek tartja-e az un. ALAPTÖRVÉNY -t?

08. Akarja-e hogy továbbra is politikai pártok és politikusok vezessék az országot, ha nem, akkor mi a megoldás arra, hogy ezen változtassunk?

09. Milyen államformában élne szívesen? Hogyan képzeli el az új MAGYAR RENDSZERT, ÁLLAMOT? Milyen választási rendszert tud elképzelni, ami valóban a NÉP AKARATÁT tükrözi? Hogyan tudnánk ezt kivitelezni?

10. Kinek az elveivel tud jelenleg egyetérteni, milyen irányzatot tart megvalósíthatónak ?

11. Tart-e jelenleg alkalmasnak olyan magyar személyt, szervezetet, mozgalmat akire, amire rátermett VEZETÕ ERÕKÉNT tudna tekinteni?

12. Van-e olyan ismert karizmatikus magyar személy, illetve szervezet, akivel, amivel egyáltalán nem tudja elképzelni az együttmûködést?

13. Volt-e tagja bármilyen politikai pártnak az elmúlt 30 évben, volt-e szakemberként, szakemberként, tanácsadóként foglalkoztatva bármilyen, rendszerváltás utáni 4 éves választási ciklusban? Jelenleg tagja bármilyen pártnak, mozgalomnak, szervezetnek? A rendszerváltás elõtt tagja volt-e az MSZMP- nek?

14. Milyen jövõképe van? Milyen iskolai tanítási rendszert, milyen gazdasági rendszert, milyen társadalmi rendszert tud elképzelni?Gabor Hegyi
12 órája
Mellesleg ilyen az amikor egy ügyésznek hazudott valaki a magyar emberek ellen cselekszik !
Zsido származását színtisztan vállalja !
Feltehetõleg izraeli magyar állampolgár és nem csodálkoznék ha Moszad ügynök is !
Talán az eredeti ügyészt épp a kényes úgy miatt cserélték le!

Teljesen világos hogy megszállt ország vagyunk !
A bírónõ láthatólag az ügyész nyomása alatt van ! A bírónõ ingerülté is válik ! Többször néz az ügyészre !

Na kiváncsi vagyok a folytatásra !!

Ez remélhetõleg kiborítja azt a szaros bilit !!


Elég volt!!

Nem leszünk Palesztina !!

Gaal Robert
7 órája
Többször láttuk, hogy amikor az "ügyészhez" beszélek, a bírónõ az ügyészre nézve intett a fejével, hogy ne válaszoljon! Szélhámos bûnözõ banda az egész! Egyik kutya, másik eb, sintértelepre az egésszel!

csaba lászló
4 órája
Minden döntnöki pozíció az övék, de valami elindult ...!

Melinda Jónás
2 órája (szerkesztve)
A zsidó bandától meg kell szabadulnunk, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. A zsidók hiába kapnak állampolgárságot, elsõsorban Izraelhez hûségesek és a saját népükhöz. Nem szabad tovább tûrnünk ezt a gyalázatot. Minden területen ellenünk munkálkodnak, sunyi módon. Nincs hatalmatok felettünk!

Csaba Vadász
13 órája
Szép volt Robi !!!!!!

Gaal Robert
13 órája
Itt az ügy során beadott egyik bizonyítás: https://alkotmanyos-ellenallas.com/pub/jogi_allasfoglalas_2017_10_23.pdf

csaba lászló
2 órája (szerkesztve)
Pribékek...!!! Mózes azt észrevételezhetnéd, h. megbuktatok...!

csaba lászló
4 órája
Ezeknek a törvényei, amik rájuk nem vonatkoznak, csak a korlátozásunkra, kifosztásunkra, legyilkolásunkra lettek kitalálva... Nem kenyerem a bosszú, de nem tudom ezekbõl lehet e még Ember...!

viking piktek
4 órája
nagyon helyesen jartatok el egyszeruen nem akarnak tudomast venni arrol hogy nincsen semmihez sem joguk es eszt a parlamentben ellenzeknek hazudot fergekel egyutt követek el a fidesz is,ezert tudnak lopni mert aszt hiszik ovek az orszag.minél több ember fogja fel agyilag az itt elhangzottakat annal hamarabb er veget 30 eve elcsalt rendszervaltas,valoszinuleg polgarhaboru lesz.ez van.

Krisztian Bozsoki
33 perce
zseniàlis volt.

Gabor Hegyi
13 órája
Ez az ügyész igazán megborotválkozhatna! !

Molnos Miklós
5 órája
Faji jelleg demonstrálása!

Gaal Robert
14 órája
Gondolkozzon el mindenki, hogy otthon ül-e továbbra is, és megvárja, amíg õ is sorra kerül, vagy megmozdul, és helyreállítjuk az alkotmányos rendet, és börtönbe csukjuk az ilyen bûnözõket, mint amilyenek itt a videón is láthatóak, magukat bírónak és ügyésznek hazudó ál-hatóságot játszó gõgös önkényes gyilkosok! Zugbíró és zugügyész látható a videón! Ne higgy nekem, nézz utána, és GONDOLKOZZ!

www.alkotmanyos-ellenallas.hu Keresd a dokumentumok menüt, és olvasd el mindet!

László Kiss
8 órája
Gaál Robert amikor tegnap elõször láttam ledöbbentem - és így reagáltam rá:

kiss lászló üzente 12 órája

Ma 2019. március 21.-én egy videót láttam és ledöbbentem, két bírósági ítélet egy ügyben az egyik a Magyar Köztársaság NEVÉBEN MÍG A MÁSIK NÉVTELEN! (..nem merték oda írni Izrael köztársaság nevében…hüm. nem tudom -
Nem is fogom – ha csak a lenti emlékek valóra nem válnak!
És akkor emlékezek a face jóvoltából ma küldte nekem… köszönöm face…

Olvassátok itt – mert ide nem tehetem:
http://network.hu/spartakusz/blog/laszlo-blogja/mar-nem-felek

Ma 2019.március 22-én amikor hallgattalak és minden szavad aranyat ért, nem tudva a folytatást látatlanban le kell írnom, hogy valóban ha nem leszünk Prónayiak meg stb. fellázadt bátrak és merészek mint te akkor eláshatjuk magunkat .... de én bízok abban, hogy a 100000 tudatos csak össze fog jönni - kérlek küld el majd a folytatást is köszönöm, - ja még annyit a sikerhez és eredményességhez csak ideiglenes alkotmányról beszélj amit pl. ha összejövünk március 25-én állandóra valltjuk a lakosság késõbbi szavazatával ki kiálltva a magyar jogfolytonosságot - helyre állítva a jogrendet a magyar jogrendet! üdv. id. Kiss László

Irina Farkasné
2 órája
Gondolj már azért bele,mennyivel kényelmesebb a fotelbõl tátott szájjal várni a sûltgalambot!Csak azt nem éri fel ésszel,hogy amíg vár,a szar potyog.Mit potyog,zúdúl,ömlik.

Civilszervezet Krasnyánszky Béla Magatesz
1 órája
1. Bármi legyen az ítélet – az számomra teljesen érthetetlen, hogy miért vár bárki számára kedvezõ döntést 2012-tõl Puccsot végrehajtott magát „Magyarországnak” cég nevezõ hivatalától.
2. Aki kiteszi magát egy joghatóságát igazolni nem tudó egyének színjátékának az Õ színterükön (Bírósági épületben) az magától értetõdõen csak komédiára és tragédiára számíthat.
3. Nem kellene elfelejteni, hogy „Magyarország” mint államforma akkor lett létrehozva, amikor az OPPT (One People Public Trust) Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet 2012 december 25-én megállapította hogy a világ kormányai, bankjai és nagyvállalatai rabszolgatartó rendszert mûködtetnek ezért azok felszámolása az UCC (Uniform Commercial Code) Egységes Kereskedelmi Kódex azaz a világ kereskedelem bibliája alapján felszámolásra került.

Olga Komáromi
48 perce
Nem vár senki ilyet és nem elsõsorban errõl van szó!!! Érezniük kell a korrupt embereknek a törõdést, érteniük kell, hogy TUDJUK a bûntetteiket. Szembesíteni kell õket ma, holnap, s mindaddig amíg végre akik tehetnek az ügy megoldása érdekében, végre, végre emberré egyenesednek, s ez nem más mint a nép, aki fél, megalkuszik és legrosszabb esetben okoskodik, csak hogy kibújjon saját felelõssége alól. Ezt nekünk kell megoldani és méltósággal. Hogy mennyire került felszámolásra bármi is, azt símán lehet követni, hisz mûködtetve van!!!

Mihály Zoltán Tóth
31 perce
Ez csak az embereken múlik, hogy komédia meg tragédia lesz e belõle, vagy valami sokkal jobb annál. Ezért kell terjeszteni orrba szájba az ilyen videókat, hogy eljusson mindenkihez. Hogy ha több millió ember lesz tisztába a dolgokkal, akkor vége lesz ennek az egésznek


Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 22. 14:44:24
Anuncios De Kamagra Cialis Viagra Online Canada Overnight <a href=http://cialibuy.com>Buy Cialis</a> Buy Metoprolol Without Scrop

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.03 másodperc
6,927,853 egyedi látogató