Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagyon sokan nem értik még az UCC-ét

Hírek Nézzük meg pl. ezt: A UCC 1-308§ alkalmazása fizetési meghagyás eljárásban
Az állítólagos EOS Faktor Zrt. ez év tavaszán fizetési meghagyás (fmh) eljárást indított ellenem. Most kipróbáltam egy új módszert: NEM MONDTAM ELLENT.
Egyszerûen csak leírtam, hogy én nem egy jogi személy vagyok, hanem egy szabad ember, aki nem áll az általuk említett törvények hatálya alatt. Élõ és szabad emberként nem rendelkezem az ügyben perbeli jogképességgel. Ehhez a „UCC 1-308§”-t használtam, ami lehetõséget teremt erre. Az ügyet lezárták egy végzéssel, amit késõbb jogerõre is emeltek.
Egy kis magyarázat: Élõ és szabad emberként nem állsz az általuk említett „törvények” ( valójában csak jogszabályok ) hatálya alatt, ahhoz még SZÜKSÉGÜK VAN A BELEEGYEZÉSEDRE. Beleegyezésnek minõsül egy állítás ( felszólítás, végzés, határozat ) során a hallgatás, amikor nem válaszolsz az átvett tértivevényes levélre. Ebben az esetben a kereskedelmi törvény szerinti hallgatás=beleegyezés elvet követik. ( semmi Ptk. meg hasonlók, csak és kizárólag a UCC az egyetlen és hatályos törvény a kereskedelemben) Ugyanakkor beleegyezésként kezelik a ráutaló magatartást is. Ilyen pl. ha fellebbezel, vagy egy fmh eljárás során ellentmondasz. A törvényeik szerint, ha ellentmondasz, akkor azzal automatikusan alperesi pozícióba kerülsz, belementél az általuk felkínált játékba és egyúttal egy olyan „törvényi” területre tereltek, ahol már nincsenek valódi jogaid.
Az összes érdemi ügyintézõ, jogi elõadó, végrehajtó, rendõr, közjegyzõ és bíró nem tévedhet és nem is követhet el törvénysértést. Ha beleegyeztél valamibe, csak akkor tudnak eljárni ellened az õ törvényeik szerint, különben nem!
A fizetési meghagyást nem mellékeltem, ez egy 5 oldalas dokumentum, minta alapján készül el. A kötelezett neve csupa nagybetûvel van írva, hiszen az eljárás jogosultja csak egy jogi személytõl követelhet. Ha ellentmondtam volna, akkor a nevem már a magyar helyesírás szabályai szerint, azaz csak a kezdõbetûk lettek volna nagy betûvel írva a következõ leveleken, mint ahogyan egy bírósági idézõ végzésen is.
Érdemes a bíróság 2-es számú végzésében az indoklást megfigyelni: „Az eljárás az alperes kellõ idõben elõterjesztett ellentmondása folytán perré alakult.” Ez nyilvánvalóan hazugság, látható a közjegyzõnek küldött válaszomból, ami mind alakilag, mind pedig tartalmilag köszönõviszonyban sincs egy ellentmondással. Valószínûleg ezzel a technikával tudták csak kivezetni az ügyemet, nem lehettek könnyû helyzetben.
Fontos tudni, hogy bármilyen ügyben csak és kizárólag csellel tudnak rávenni arra, hogy képviseld a strómanodat, ami azt eredményezi, hogy a „törvényeik” hatálya alá helyezed magad és nem lesznek már valódi jogaid. Vagy nem írják le a nevedet egy megszólítás során ( Tisztelt hölgyem, uram, címzett stb ), vagy ha leírják ( mint egy fmh eljárásban ), akkor csakis a strómanodat szólítják meg, és vadul bíznak benne hogy ellentmondasz vagy az õ játékszabályaik alapján fellebbezel, azaz elkezded az ügyben a strómanodat képviselni. Egy rendõri intézkedés vagy egy végrehajtás során pedig megpróbálnak rávenni arra, hogy írd alá a jegyzõkönyvet. ( ami egyrészt elismerésnek minõsül, ugyanakkor NINCS olyan törvény vagy paragrafus, ami az aláírásra kötelezne. Ha nem írod alá, akkor tértivevényes levélben utánad küldik postán és reménykednek benne, hogy határidõn belül elfelejted megcáfolni) Én ebben az ügyben nem mondtam ellent strómanként, hanem élõ és szabad emberként cáfoltam. A rendszer egy élõ és szabad emberrel ( aki nem hallgat, de nem is megy bele a játékukba ) nem tud mit kezdeni. https://op.harmoniaban.org/.../2017.03.28._valasz_az_fmh... https://op.harmoniaban.org/.../files/2017.06.13._vegzes.jpg https://op.harmoniaban.org/.../files/2017.08.30._vegzes.jpg

Beteszem ide a közjegyzõnek írt levelemet komám,gondolom azt nem feltételezed rólam a torony eszeddel,hogy passzióból írtam...🤣🤗🤪😂 Kecskés Kálmán
2400 Dunaújváros, Tavasz u.5.fsz.1.
Iktatószám: KK- 42012/Ü/62/2019/2
dr. Szabó Anita Mónika, közjegyzõ (a továbbiakban: hatóság)
2400 Dunaújváros, Dózsa György u. 4/C, B/7
Ügyszám: 42012/Ü/62/2019/2
Tárgy: Felszólítás eljárási jogkör igazolására
Alulírott Kecskés Kálmán, mint a törvényes Magyar Állam, a Magyar Köztársaság állampolgára, a mai napon felszólítom a hatóságot, hogy felém haladéktalanul tételesen, jogi érveléssel, a megfelelõ jogszabályhelyek megjelölésével igazolja:
1. Az eljárási jogkörét, joghatóságát, a Ket. (2004. évi CXL. törvény) 22§ (1) és 18§ (1) alapján!
2. Pontosan jelölje meg azt a jogszabályhelyet vagy jogszabályhelyeket, ami alapján hivatalos személynek, illetve hatóságnak tekinti magát!
3. Nevezze meg tulajdonnevén az államot, aminek a nevében folytatja a fent jelölt eljárását!
Kérem, a jelen levél mind a három fenti felszólítására külön tételesen reagálva készítse el a válaszát, hivatalos eljárásában, annak megfelelõ módon, közokirati formában, úgy, hogy a hitelességéhez szükséges alaki feltételek a megfelelõ helyen szerepeljenek rajta (kiállító hivatal, kiállító személy neve, titulusa / beosztása, saját kezû aláírása, dátum, iktatószám hivatkozás a jelen felszólításra)!
F I G Y E L E M !
Ez a felszólítás nem esik a Vht. (1994. évi LIII. törvény) hatálya alá, nem minõsíthetõ végrehajtási kifogásnak, sem más egyéb törvény által szabályozott más hivatali beadvány formátumnak és nem küldhetõ tovább a bíróságnak!
A bíróságnak nincs hatásköre ezzel a felszólítással kapcsolatosan sem átminõsíteni, sem elutasítani, de még helyben hagyni sem, mivel a Ket. közvetlenül az eljáró hatóságnak teszi kötelességévé a joghatóság és az alkalmazandó jog vizsgálatát, melyet az eljárása minden szakaszában hivatalból kötelessége kivizsgálni, amikor megkérdõjelezésre kerül!
Abban az esetben, ha a haladéktalanság elvének, de legkésõbb 30 napon belül nem tesz eleget a jelen levélben történt egyértelmû felszólításnak, úgy bizonyító erejû tényként annak kell tekinteni, hogy nincs eljárási jogköre, és ezt helybenhagyólag tudomásul vette.
U.i. Mellékelten csatolom az általam a Cib bank részére küldött levelet,melynek hatására a bank cáfolat és a kérdéseim megválaszolása nélkül pánikszerûen kilépett az ,,ügyletbõl” igazolva ezzel,hogy a követelése mindenféle jogi alapot nélkülöz és annak behajtására tett mindennemû kísérlet törvénytelen. Amennyiben ön ezt másként ítéli meg és nem hagy fel az ügyemben tett, számomra jelentõs anyagi kárt okozó lépéseivel,úgy megkérem,hogy bárminemû további okirat kiállítása elõtt a banknak írt levelemet tételesen a kérdéseimre válaszolva és hivatkozó TÖRVÉNYES jogszabályokkal alátámasztva cáfolja meg,ellenkezõ esetben a csalás és közokirathamisítás bûntettét követi el,melynek kapcsán feljelentést fogok tenni ön ellen csalás és közokirathamisítás vétségében a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságon.

https://www.law.cornell.edu/wex/table_ucc

https://op.harmoniaban.org/.../2017.03.28._valasz_az_fmh... https://op.harmoniaban.org/.../files/2017.06.13._vegzes.jpg https://op.harmoniaban.org/.../files/2017.08.30._vegzes.jpg

Herédi Mihály Pál @Most Szombaton Minden Igaz Magyart Szeretettel Várunk! UCC Törvények ismertetése és alkalmazása céljából tartandó találkozónkra! Szolnokon a Kápolna utca 5. szám alatt található Kápolna Étteremnél. 2019-03-30. napján 13 órás kezdéssel! Lehetõséget adunk mindenkinek, hogy ügyvédek és vérszívók nélkül menthesse meg otthonát vagyonát, mivel Törvényileg bizonyított TÉNY, hogy MINDEN ADÓSSÁGOT 2012-12-25.-napjával ELTÖRÖLTEK, VISSZAVONHATATLANUL! Ne hagyjátok magatokat kirabolni ha kezünkben a megoldás! Gyere el és hozd el a szomszédot is ha õ sem akar adókat fizetni a semmiért! Áldott Szép Napokat ! www.op.harmoniaban.org MEGOSZTÁSOKAT KÉREK TÕLETEK! KÖSZÖNÖM!EGY RENDÕR ÜZENI......... MEGSZÍVLELENDÕ, PRÓBÁLJUK MEMORIZÁLNI, HOGY HASZNÁLNI IS TUDJUK!!! REMÉLHETÕLEG SOHA NEM LESZ RÁ SZÜKSÉG!

1. A könyökünk a testünk legkeményebb része. Ha elég kicsi a távolság, használd!

2. Ha a tolvaj a pénztárcádat, vagy a táskádat kéri NE A KEZÉBE
ADD! Dobd el

messzire magadtól. Megvan az esély arra, hogy a táska
után megy és FUSS, AHOGY CSAK BÍRSZ ÉS AMILYEN
GYORSAN CSAK LEHET!

3. Ha be vagy zárva egy autó csomagtartójába (Zseniális !) törd be a hátsólámpa

búráját, utána dugd be a kezed a nyílásba és integess, ahogy csak

bírsz! Ez a vezetõn kívül mindenkinek fel fog tûnni! Ez egy

olyan tanács, ami már megmentett életeket!

4. Ha autóba szállsz, azonnal zárd az ajtókat és indulj! A nõk

elõszeretettel üldögélnek az autójukban és munka, vagy bevásárlás után

számolgatnak, jegyzetelnek, stb. NE ÜLDÖGÉLJ A PARKOLÓ

KOCSIBAN! Egy prédalesõ kifigyelhet és beülhet az

anyósülésre, majd pisztolyt szegezve a homlokodnak kényszeríthet,
hogy hajts el

valahova. Ha egy rabló egyszer már beült a kocsidba és pisztolyt szegez a

homlokodnak, NE KÖVESD AZ UTASÍTÁSAIT! Inkább

tégy kárt az autódban – feltétlen kapcsolt be a biztonsági övedet és hajts neki
valaminek! Ne félj, a légzsák majd megvéd! A hátsó ülésen ülõ fog
majd pórul járni.

Mihelyst az autó megállt, szállj ki és fuss!

5. Néhány tanács parkoláshoz és garázsba álláshoz

A.) Légy körültekintõ. Nézz körbe. Nézd meg a kocsid

belsejét: a hátsó ülést, az anyósülés elõtti teret.

B.) Ha egy kisteherautó mellett parkolsz, szállj be a

másik oldalról. A legtöbb sorozatgyilkos akkor támadja meg áldozatát és

húzza be a kisteherautójába, amikor az nyitja az ajtaját.

C.) Figyeld meg a melletted parkoló autókat! Ha egy

férfit látsz egyedül ülni, különösen ha az az autód melletti kocsiban ül,

lehet hogy jobban teszed, ha visszamész az irodádba, vagy a

bevásárlóközpontba és segítséget kérsz a biztonsági õröktõl. Mindig

jobb elõvigyázatosnak lenni (mindig jobb paranoiásnak lenni, mint halottnak).

6. Mindig liftezz és ne gyalogolj. A lépcsõházak mindig tökéletes
helyszínek a

bûncselekmények elkövetésére, fõleg éjjel!

7. Ha egy prédalesõ (rabló) fegyverrel rendelkezik, FUSS - lehetõség
szerint

cikk-cakkban! 100-ból 4 annak az esélye, hogy egy golyó eltaláljon. És még

ha el is talál, a golyók CSAK RITKÁN érnek létfontosságú szervet.

8. Nõként ne mindig próbáljunk kedvesnek lenni (Határozottság és
bátorság) HAGYD

A KEDVESSÉGET! Kockáztatod, hogy megerõszakolnak, vagy
megölnek. Ted Bundy, a sorozatgyilkos, jóképû férfi volt és
mûvelt. Mindig a nõk szimpátiájára alapozott és

így rabolta el õket. Bottal járt és bicegett; valamint a gépjármûvébe
történõ beszálláshoz

segítséget kért.************Legyünk óvatosak! ************

9. Emlékezzünk a síró kisbaba történetére. Egy nõ meghallotta, hogy
sír egy kisbaba

az ajtaja elõtt. Ahelyett, hogy kinyitotta volna az ajtót, hívta a

rendõrséget, mivel az eset nagyon furcsának tûnt számára. A rendõr azt

válaszolta: A legfontosabb, hogy semmi esetre se nyissa ki az
ajtót!

Utána úgy tûnt neki, hogy a baba az ablak alá mászott. Félt, hogy a baba

kimászik az utcára, és elüti egy autó. A rendõr ismételten azt mondta

neki: NE NYISSON AJTÓT. Lehetséges, hogy egy sorozatgyilkos próbál meg

így a lakásba behatolni azzal, hogy egy felvett gyereksírást játszik

le, így hatva a nõk érzelmeire. Megerõsítette, hogy már több

nõ is tett bejelentést síró gyerekrõl, amikor egyedül voltak éjszaka

otthon! Kérem, NE NYISSON AJTÓT, ha gyereksírást hall.

Az üzenetet valószínûleg komolyan kell vennünk, mivel a gyereksírós

történetet a legutóbbi amerikai "Top körözöttek" televíziós

programban is leadták, melyben egy Louisiana-i sorozatgyilkosról beszéltek.

10. Még egy tanács: sose azt kiáltsd, hogy Segítség, hanem azt, hogy Tûz van!

(Nagyon okos !) Az emberek kimennek, ha tûz van, de ritkán, ha segíteni kell.

És ez a támadót is megzavarhatja, mivel azt hiheti, hogy bolonddal van

dolga és otthagyhat a helyszínen (forrás: nõk önvédelmi képzése).

Végezetül szeretném, ha ezt a levelet valamennyi nõ - és férfi

ismerõsödnek elküldenéd. Életet menthet. Egy gyertya azzal, hogy meggyújt

egy másikat, még nem alszik el.(Nõknek küldöm tovább, de

észrevettem, hogy mindez a férfiakat is érdekelheti, akik szeretik
feleségüket, anyjukat,

nõvéreiket, stb.) Küldd tovább ezt az üzenetet minden nõnek, akit

ismersz. Nem árt figyelmeztetni mindenkit arra, hogy léteznek veszélyes

helyzetek és jobb elõvigyázatosnak lenni! - --Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.94 másodperc
6,927,731 egyedi látogató