Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 1
EvaHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudtad, hogy a nav is egy cég?

HírekTudtad, hogy a nav is egy cég, egy gazdasági társaság?!

NYÍLT LEVÉL A HAJDÚ - BIHAR M. NAV ELNÖKÉNEK VERES ISTVÁN LÁSZLÓNAK HATÓSÁGI JOGKÖR IGAZOLÁS KÉRÉSE.????TUDTAD, HOGY A NAV EGY CÉG?

Nemzeti Adó-és Vámhivatal
Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága
4001Debrecen, Faraktár utca 29/C sz.
Felszólítás eljárási jogkör igazolására
Ügyszám: 4337012324 Tárgy: Felszólítás eljárási jogkör igazolására
Alulírott Bálint Katalin , mint a törvényes Magyar Állam, a Magyar Köztársaság állampolgára, a mai napon felszólítom Önt Veres István László állítólagos Magyar Nemzeti Adó- és Vámigazgatóság Igazgatóját, hogy haladéktalanul, tételesen tegyen eleget jogi érveléssel, a megfelel? jogszabályhelyek megjelölésével igazolja:
1. Az eljárási jogkörét, joghatóságát, a Ket. (2004. évi CXL. törvény) 22§ (1) és 18§ (1) alapján!
2. Pontosan jelölje meg azt a jogszabályhelyet vagy jogszabályhelyeket, ami alapján hivatalos személynek, illetve hatóságnak tekinti magát és az Ön által képviselt NAV hivatalt!
3. Nevezze meg tulajdonnevén az államot, aminek a nevében folytatja a fent jelölt eljárását!
Kérem, a jelen levelem mind három fenti felszólítására külön tételesen reagálva készítse el a válaszát, hivatalos eljárásában, annak megfelel? módon, közokirati formában úgy, hogy a hitelességéhez szükséges alaki feltételek a megfelel? helyen szerepeljenek rajta (kiállító hivatal, kiállító személy neve, titulusa (beosztása, saját kez? aláírása, dátum, iktatószám hivatkozás a jelen felszólításra)!
F I G Y E L E M !
Ez a felszólítás nem esik a Vht. (1994. évi LIII. törvény) hatálya alá, nem min?síthet? végrehajtási kifogásnak, sem más egyéb törvény által szabályozott más hivatali beadvány formátumnak és nem küldhet? tovább !

Hozzászólás:
Fejérvári Antal Egy baj van ezzel Katika, hogy le se Toi-Toi...amit írsz nekik. De nem csak ezt, mindenhol...Másrészt nem létezik olyan, hogy Magyar Köztársaság, mivel anno ez egy kommunista kiálltványból születt. A volt Népköztársaságot amit a szabadk?m?vesek alkottak meg, azt módosították át Magyar köztársasággá. Az tény, hogy Magyar vagy, és Magyarország, mint hely, élsz, de semmilyen államformája nincs az országnak 973- óta. Minden rendszer érvénytelen, semmis!

Katalin Bálint Igazad van Fejérvári Antal ! De oda már én sem akartam vissza menni ! Elég ha ezt megérti ez a sok ember! Mert tudjuk, hogy az egész életünket manipulálják , történelmünket hamisítják és alíg van ember aki tudja , h mi történt velünk Magyarokkal "mostanában" ! Még idáig is nehéz ennek a Magyar népnek, mert nem a saját agyával gondolkodik . Vannak érdek emberek most is akik a hülyéket még jobban hülyítik , minden szinten van bel?lük, most meg egy olyan össznépi hadjárat folyik a magyar ellen , h alíg lehet kikerülni a hatását .

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.95 másodperc
6,881,288 egyedi látogató