Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Saját népét hagyja terrorizálni a bûnözõ politikusok...!

Hírek
A rendfenntartás a politika felett kell álljon

“Vissza kell fogni a politikát, vagy nagy bajok lesznek”. Egy német rendõr a Kölnben történt erõszakos bûncselekmények kapcsán számolt be a keserû tapasztalatokról: olyan méreteket öltött a “politikai korrektség”, hogy ma már nem szabad betartatni a törvényt, ha egy bûnelkövetõ a védett kisebbség tagja.

A Bild német napilapnak nyilatkozott egy valódi neve elhallgatását kérõ rendõr, aki megerõsítette azokat az információkat, miszerint a rendõrség felsõbb utasításra nem számolhat be azokról az erõszakos bûncselekményekrõl, melyeket bevándorlók követtek el. A lapnak K. Bernd álnéven nyilatkozó rendõr szerint igazak azok az információk, melyeket a sajtó gyakran “hangulatkeltésnek” és “populista retorikának” nevez: az újonnan érkezõ nem-európai bevándorlóknak tényleg 95%-a fiatal férfi, akik rendszeresen követnek el erõszakos bûncselekményeket. Elmondása szerint felsõbb utasítás van érvényben arra vonatkozóan, hogy az ellenõrzések során a bevándorlókat nem lehet akaratuk ellenére feltartani, mert az már túlzó erõ használatának minõsülne, amivel egy rendõr könnyen derékba törheti saját karrierjét. Bernd elmondta, hogy az igazoltatások során, ha egy bevándorló menekülni kezd, hagyni kell elfutni, mert a feltartóztatás már testi sértésnek minõsülhet.

A neve elhallgatását kérõ rendõr elmondta, hogy a migránsok rendszeresen követnek el szexuális zaklatást nõk ellen, gyakori az utcai nemi erõszak, de a rendõrök keze kötve van; ha intézkedni akarnak egy bûnelkövetõvel szemben, és ez a bûnelkövetõ történetesen egy bevándorló, az esetben nem tehetnek semmit, mert automatikusan rájuk sütik a rasszizmus vádját, ami állásuk elveszítésével, akár több évi börtönbüntetéssel járhat. Ha egy bevándorló hagyja is igazoltatni magát, többségüknek nincsenek személyes iratai, és nem szerepelnek semmilyen nyilvántartásban, ezért a hatóságok tehetetlenek velük szemben. A rasszista-vád azonban alapjaiban lehetetleníti el a rendõrök munkáját – a sajtó és a politikai pártok olyan mértékben rátelepedtek a rendfenntartás mûködésére, hogy a rendõrök gyakorlatilag már nem mernek intézkedni, ha a bûnelkövetõ bevándorló.

Kijelentését pedig alátámasztják az újévi utcai erõszak során történtek: a kölni dóm környékének biztosításában több száz rendõr vett részt, és a migránsok a rendõrök szeme láttára zaklatták a nõket. Intézkedni csak akkor mertek, amikor már telefonos bejelentés történt, és arra közvetlen vezetõi utasítást kaptak. Berndt kijelentette:

“sürgõsen vissza kell fogni a politikát, vagy nagy bajok lesznek.”

A Bildnek nyilatkozó egy másik rendõr elmondása szerint a legtöbb utcai rablást észak-afrikaiak követik el. Még ha fel is hagyna a sajtó és a politika az állandó nyomásgyakorlással, a bevándorlókat tömegesen elszállásoló nagyvárosokban és azok környékén olyan mértékben megnõtt a kriminalitás, hogy a rendõrség nagy arányú létszámbéli megerõsítésére van szükség, ha tartani akarják a lépést a bûnözõk fokozódó aktivitásával.

A Berndt által mondottak arra hívják fel a figyelmet, hogy a liberálisok által megkövetelt pozitív diszkrimináció már természetellenes, groteszk méretet öltött: akkor is a bevándorlókat védelmezik, amikor már nem menedékkérõ, védtelen személyekrõl, hanem nyilvánvalóan Európába tömeges jelleggel özönlõ bûnözõkrõl van szó. A politika és a sajtó rátelepedett a rendfenntartásra: többé nem megõrizhetõ a közrend, ameddig az ország vezetõi nem hajlandók ténylegesen felszámolni a “politikai korrektségnek” ezt a formáját. Ha az utcán ezer arab bevándorló csoportokba verõdve szexuális zaklatást folytat a nõk ellen, akkor ott ezer bûnözõrõl van szó, akik ellen a rendõrségnek kíméletlenül – erõszakot alkalmazva – intézkednie kell.

Ellenkezõ esetben garantálható a társadalmi feszültség robbanása. Kölnben már számos szélsõjobboldali tüntetés zajlott le az újévi történések hatására, és a Facebook-on spontán csoportok szervezõdnek a bevándorlók elleni utcai agresszió céljából. Utóbbiért pedig egyértelmûen nem a szélsõjobboldalt kell hibáztatni: a bevándorlók ellen elkövetett bûncselekményekért azok a sajtóorgánumok és politikai közösségek tehetõk felelõssé, melyek véleményterrort alkalmazva megkötik a rendfenntartás kezét, és lehetetlenné teszik, hogy a rendõrség kellõ erõt alkalmazva biztonságossá tegye az utcákat.

Forrás hidfo.ru …


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.09 másodperc
6,911,110 egyedi látogató