Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Erre nem lesz bocsánat, de az eddigiekre sem!

Hírek
Döbbenet!!!

Döbbenetes meddig nem merészkedik a bűnöző, zs... háttérhatalom a világban! A rendőrség nem a migránsokat, hanem a szenvedő francia lakosságot terrorizálja. A hatóság még az otthonaiktól is megfosztja a lakosságot, hogy idegeneket telepíthessen be.

Feltétlenül nézd végig a videót, olvasd el az Ébredj Európa, ébredj emberiség! című írást, közben az utolsó hivatkozás alatt hallgass egy kis zenét és terjeszd, mert nagy baj lesz!

Törvényes eszközökkel, de fel kell számolni a pártrendszert!!! Csak így lehet kihúzni a háttérhatalom vámpírfogát és így lehet kitépni ragadozó körmeit, mely körmökkel nemzetek százait tépi szét és vámpírfogakkal emberek százmillióinak vérét szívja, majd gyilkolja le.

A likudnyik Fidesz kormányzat politikai tőkét kovácsol a nemzetközi állapotokból, de azon túl, hogy a Magyarországon uralkodó kasztnak átmenetileg helyesen nem kell az arab migráns, kell az Izraelből és a világ más tájáról bevándorló zs...,mely a magyar lakosságnak legalább akkora kártétel, mégha másként is nyilvánul meg.

A gátlástalan Orbánzat villámgyorsan előállt a népszavazással, hogy megakadályozza a 3 kérdésben történő népszavazást, de a Jobbik is igen kussol : Tehát a kötelező kvótán túl az önkéntes és a világkvótáról szólót is akadályozzák, mert egy ügyesen megfogalmazott népszavazás a politikusainkra nézve kötelezettséggel járt volna, mindennemű betelepülés ellen. Akár még a zs... és más náció folyamatos betelepülését is meg lehetett volna vele akadályozni.

Magyarországon tovább folyik a soha nem látott parazita nagybirtokrendszer kialakítása.

Tovább folyik a külföldi tulajdonra épülő, csupán alantas összeszerelés munkára alapozó, filléres bérrabszolga munkavilág teremtése, a magyarság totális függőségben tartása.

Tovább folyik a kisgazdaságok, "háztáji", kisipar, egészségügy elsorvasztása. Folyik az ország külföldi, mérgező szemét élelmiszerrel, egyéb hulladékkal történő elárasztása, a magyar fiatalok, orvosok és minden szakember elüldözése.

Tovább folyik a hamis történelemoktatás, a magyartalan kultúra oktatása, melyért bizony nem a pedagógusok, hanem a mindenkori kormányzat a felelős!!!

Tovább folyik a feltalálóink ellehetetlenítése.

Minden púder ellenére egyre rosszabb a légszennyezettségi mutatónk, mindent eláraszt a szemét, tovább züllik a népesség, egyre több konzumidóta cseperedik fel, mert még mindig a hasbeszélő, álmagyar, helytartó paprikajancsik kasztjából valók vezetik a nemzetet, az orránál fogva.

A médiából dézsából öntik ránk a zs... és c... kultúrát és minden műfajban némi operettmagyart, mert az is zs... giccs.

Az ostobák számára nemzeti tévénkben a "magyar ügy", vagy téma, legyen az történelmi, képviseletére számomra nem meglepő módon Szaniszló sem magyarokat invitál.

Kőműves Géza, Sopron


Pukli István beszélt ma este héttől a Szabadsávban részben az MSZP-s múltjáról, és előre tisztázta a még felhánytorgatható családi kapcsolatait. Érdekes volt, és figyelve a korábbi megnyilvánulásait őszinte embernek tartom:
1. rész:
http://www.klubra...185849.mp3

Többi rész:
http://www.klubra...id=207%23c

Én is dolgoztam az oktatásban és hasonlókat fogalmaztam meg, többek közt, hogy itt élünk 7 milliárdan és senki egy vak hangot nem tanít a fenntarthatóságról. Arról, hogy ne úgy éljünk, hogy lenullázzuk ezt a bolygót teljesen.

Sok lényegtelen dolog és a lényegesről nem tanítanak, pl. hogy ne vezessék meg a gyermeket egész élete során majd felnőttként lépten nyomon a cionisták. A hittan és nagyszámú énekóra rovására a titkosszolgálati eszközökről, felforgatásról, az agykontrollról, tudat manipulációról, pszichológiai alapokról, a XXI. századi cionista terrorista, titkosszolgálati eszközökről tanítanék. Bizonyára nagy érdeklődést váltana ki és sok csalódástól megkímélné az életük nagy részét közösségi oldalakon élő diákokat. Sokkal közelebb hoznám a gyerekeket a természethez, a biológia órákat természetjárásokhoz kötném, főleg vidéken, mert úgy tanulja meg a gyerek és kelti fel az érdeklődését, ha látja, és azonosul vele. Ha csak egy parkba elmennek és ott keresik meg mi az egyszikű, kétszikű növény, hosszabb ideig, vagy életük végéig megmarad, mintha csak tankönyvben látják, és biztosan jobban megszeretnék a természetet. Ugyan így járnék el a fizikával, kémiával, a gyerekeket lenyűgözném, hogy kapcsolódnak az atomi részecskék akár a világűr működésén keresztül. A nyelvoktatást is teljesen átalakítanám. Erről hosszú anyagot írtam, ami persze soha nem jut el senki fontos személyhez, aki számba venné és amiből csak most néhány gondolatot emeltem most ki. Jó irány, amit Pukli István próbál kiharcolni, ebbe az irányba visz.

Azt mondta a mai interjú végén, hogy nagyon megundorodott a politikától, és nem lenne soha politikus. Mindenki eldönti maga, hogy mi vele kapcsolatban a véleménye, de az leszögezhető: jelenleg az oktatás ezer sebből vérzik és nem a gyerekekért, nemzetért van. Hiányzik az a közeg a minisztériumból és a KLIK-ből, aki így a gyerekekért és nemzetért akar dolgozni, tenni. Ilyen szakértői gárda nem dolgozik jelenleg. Nincs és az elmúlt években nem is volt ilyen szakértői gárda, csak pénzlesők, ami elég durva főleg annak fényében, hogy hány több tíz milliárd EU-s pénz ment el különböző címszó alatt oktatás fejlesztésre az elmúlt években.A c-re kattintva magyar feliratozva olvasható a videón

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,340,551 egyedi látogató