Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 318
-> Legújabb tag: MichaelNeurn

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Magyar népet, Magyar közintézményt idegenek szállták meg!

Hírek


KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓK !

Kedves Igaz Magyar Testvéreim !
Tudjátok azt, hogy Alkotmányos Válságban van az országunk?
RENDÕRSÉG DOLGOZÓI FOKOZOTTAN ELLENÕRIZZÉK!

2012-01-01.-én Alkotmányos PUCCSOT hajtottak végre az országunkban.
A Magyar Köztársaságot, Alkotmányellenesen megszüntették, és Törvényellenesen létrehoztak egy
MAGYARORSZÁG NEVÛ, de NEM MAGYAR ÁLLAMOT, ami,
szerintük sem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal!
Ennek létrehoztak egy alaptörvény nevû tákolmányt, amibõl kihagyták a Magyar Emberek érdekeit és jogait, úgy, hogy az emberek nagy része, észre sem vette. Elfoglalták az Országunk vezetését és Hatóságaink felett is átvették az irányítást! Alkotmány jogászok szerint is az
alaptörvény érvénytelen és joghatás kiváltására nem alkalmas!
Ellenõrizd : www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/dokumentumok

Már nincs sok idõnk, ezért el kell kezdeni, új alapokra...

HírekMár nincs sok idõnk, ezért el kell kezdeni, tiszta új alapokra építkeznünk...!

Az oldalunkon folyamatosan beszámolunk a történésekrõl.

Lesz még Hun birodalom...?
Te mit gondolsz, lesz még Hun birodalom?

Az emberiség elmebaj mocsarában való elmerülése...

HírekAz emberiség elmebaj mocsarában való elmerülése, vagy az ember természetének megváltoztatása...?!Agenda 21: terv az emberiség 95%-nak kiirtására 2030-ig

Az Új világrend hatalomra kerülésekor az emberiség nagy része eltörlõdhet a Föld színérõl.

Röviden és tömören mirõl is szól pontosan az Agenda 21 tervezete? Ennek a lényege szerint a háttérhatalom célja az ember pusztítása, mert minden probléma gyökere alapjában véve maga az ember. Az egyik megoldás a népesség csökkentésében rejlik.

Sokak szerint valós problémáról van szó, nem pedig összeesküvés elméletrõl, ugyanakkor rengeteg a szkeptikus is, akik szerint csak kitaláció az egész.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létezõ folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

Élõben Párizsból

Hírek

Követnünk kell elõdeink, Õseink útját!

HírekKövetnünk kell! Elõdeink, Õseink útját, mert csak így lehetünk szabadok! Áldás...

1848-as honvédek – életük alkonyán
Kiskunfélegyháza 1902. szeptember 19-én ünnepséget tartott Kossuth Lajos születésének 100. évfordulója alkalmából. A Kossuth-kultusz mindig is jelen volt a 48-as eszmékhez hû városban: 1886-ban díszpolgári címmel tüntették ki az emigrációban élõ nagy hazafit, rá egy évre a település fõutcája vette fel nevét, Kossuth 1894-ben bekövetkezett halálakor pedig városi gyászünnepélyt tartottak.

Az 1902-es rendezvény emelkedett hangulatban telt, alkalmat adott arra, hogy Kossuth születési évfordulója kapcsán felidézzék életútját, politikusi pályáját. Az akkori helyi újság vezércikkben magasztalta Kossuth érdemeit és címoldalon közölte le Móra István „Kossuth” címû versét.


Az ünnepség részeként a városi képviselõ-testület dísz közgyûlést tartott, a Városház téren (mai Petõfi téren) pedig szónoklatokkal, szavalatokkal, Kossuth-nótákkal emlékeztek a haza nagyjának 100. születésnapjára. Este 150 fõs bankettet rendeztek a Koronában, ahol 19 „öreg honvédet” a város látott vendégül. Róluk közös kép is készült, 54 évvel az 1848/49-és forradalom és szabadságharc kitörése után 18 hajdani félegyházi katona látható rajta, mindannyian 70 év felettiek. Közülük többen a Lehel- és Hunyadi-huszároknál szolgáltak, mások a 26., a 104. honvédzászlóalj, illetve a 7. huszárezred kötelékébe tartoztak.

Az egykori hõsök, õseink emléke elõtt tisztelegve, álljon itt a levéltárban is fennmaradt képen látható veterán katonák névsora: Varga Mátyás, Csabai István, Szénási József, Horváth Pál, Dobák Orbán, Csapó János, Ónodi Gábor, Mácsai Lõrinc, Krizsa Péter, Szabó Antal, Móczár Gáspár, Móczár László, Budai Flórián, Faragó János, Terjék József, Tóth Pál, Szabó Flórián, Selyem Gáspár.

Ónodi Márta


Autonómiát a Székelyeknek és minden elszakított népnek!

Hírek

Erõbõl le lehet váltani ezt a rendszert? Párizs...

Hírek

Már nincs sok idõnk...

Hírek


Tisztelt magyar Honfitársaim!

Mintegy ezer éve adatott meg az a lehetõség utoljára népünknek, hogy országunk, hazánk helyzetén és jövõjén változtattak elõdeink.! Jövõnk változtatásának fõ alapja , hogy meg kell hallgatnunk és követni kell õseink intelmeit, Istenünk figyelmeztetését és védõszentünk útmutatását. Most egy olyan jövõ alapjait szándékozzuk lerakni, amely a magyar társadalom , jelenét és jövõjét gyökeresen fogja megváltoztatni! Mivel számunkra megadatott, hogy megismertük múltunkat, annak ismeretében vagyunk képesek ezt a jövõt megteremteni. Utoljára Árpád nagyfejedelemnek és vezéreinek adatott meg, hogy megalapítsa a Magyar Nemzetet Ha körbenézünk a nagy világban, mindenütt látjuk és tapasztaljuk, ugyanazokat , a rendszerbõl adódó társadalmi elégedetlenségeket, feszültségeket mint itt a Kárpát-medencében.

Minden hitel csalásra épül...

Hírek

Külhoniak Venezuelában...

HírekMindenütt jó egy bizonyos ideig, de a legjobb otthon!

A tisztánlátás végett...

Hírek


Kedves feleim! Nem volt könnyû amit fent már leírtam de sajnos ki kellet mondanom, írnom mielõtt még a nagyérdemû arcra nem esik, mint a nagy nemzetmentõ Vukiccsal....? Mielõtt bárkirõl is véleményt mondanék, kétszer is meggondolom, mielõtt kimondanám! De ezt már nem lehetett elhallgatni amit a Geri Tibor mûvel. Vagy elbír még ez a legyengített, megcsonkított nemzet újabb pofonokat? Én személyesen jártam nála és a saját szájából hallottam, amit csak részben osztottam meg itt a nyilvánosság elõtt. Nem az az érdekem, érdekünk, hogy a nehezen épülõ közösséget megosszam, hanem az együtt gondolkodás az együtt haladás. Mert enélkül nem lesz felszabadulás a rabság terhei alól! Én a Tibitõl Úgy váltam el, rendezi a csapatával kialakult helyzetet, de akinek van szeme az láthatja, ez valakinek a befolyása végett, nem lett rendezve. Ennek a Tibor és én is tudatában vagyunk, az okát mind ketten ismerjük, de errõl nem kívánok itt beszélni és nem is fogok! A Tibor kompetenciája egyedül, megosztja-e veletek.
Generálási idő: 1.16 másodperc
1,628,754 egyedi látogató