Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5
-> Legújabb tag: Marvlasog

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYUNK

HírekTudjuk, hogy újra egyesülnek a Hunok és megmutatjuk a világnak, Atilla nagy királyunk erejét! Áldás
Eredményesek voltak a nép áttelepítések? A központi hadvezetés szempontjából nézve igen eredményesek voltak, mert iszonyú nagy római haderõt kötöttek le. Nem kell mást említenünk, csak pl. a Rómában ma is létezõ Trajánus Oszlopot, melyen a jazig lovas harcosok felvonulása látható. Vagy azt a történelmi adatot, hogy az i.sz.-i 160. évben Marcus Aurelius római császár hadjáratot vezet Dácia ellen, és bár a római történészek azt írják, hogy elpusztította a dákokat, a rómaiaknak mégis ki kellett üríteni ezt a területet, és áttelepültek Moesiába ahol megalakították a Duna jobb partján DÁCIA AURELIANA provinciát. Léteztek-e még ezek a pártos hadvezetés által áttelepített népek Atilla idejében? Hogyne léteztek volna? Hiszen Atilla egyik címe a dákok és massagéták királya volt. Különösen a dák néven ismert Magyari népségnek a régi írók oly hatalmas erõt és létszámot tulajdonítottak, hogy pl. Strabo így ír róluk: A Kaszpi-tenger környéki dákok, akik Párthiát is elözönlötték, a médekkel egyesültek, és hamarosan megalakították a Pártos Birodalmat.

ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA

Hírek


Tudjuk, hogy újra egyesülnek a Hunok és megmutatjuk a világnak, Atilla nagy királyunk erejét! Áldás
Hogyan mutatkoznak meg ezek az ellentmondások? Sehogy sem akarják beismerni, hogy a felsorolt adatok kronológiailag ütik egymást. Ugyanis: Jordanes a katalauni csata idõpontját a Kr.u.-i 451. esztendõ nyarára teszi Galliában tehát a mai Franciaország területén, és az említett MAENCHEN-HELFEN könyve (amit a következõkben csak így rövidítek: MH) a 131. oldalon a következõket írja: A Chalcedoni Zsinat jegyzõkönyvei valami fényt vetnek a Hunok balkáni betörésére a 451. évben. Marcianus (keletrómai) császár zsinatot hivott össze Niceába, 451 szeptember 1-jére. Minden reménye megvolt, hogy erre az idõre ott legyen, hacsak valami sürgõs államügy nem tartja vissza a csatatéren. Hamarosan szembe találta magát a dunai határon lévõ zavarral. Ez éppen nyár folyamán történt. Augusztusban kéri a Niceában összegyûlt püspököket, hogy imádkozzanak az ellenségen való gyõzelméért. Õ tehát Trákiában volt, de a csata dúlt az egész Illyricumban. Mivel sem a moésiai, sem a Dacia ripensisi püspök nem vett részt a zsinaton, mely végül is Chalcedonban ült össze feltehetõ, hogy megint a Hunok özönlötték el a két szerencsétlen provinciát.

Ne hódolj a fenevadnak...?!

HírekAmíg hódolsz a fenevadnak, addig a rabszolgája vagy!

Fáj a szívem , sajog egész lelkem,
hogy mi lett Hazámból , ó én Istenem !
Gyűlölet és félelem , szenvedés és gyötrelem,
nehéz az élet Benned , mert vezetőd dicstelen !

Emberi módon szeretnénk emberek között élni,
de nem engedi a hatalom , uralkodását félti !
Egymásra uszít , elválaszt minket egymástól,
majd előbb , vagy utóbb , Téged is Európától !

Számtalan a szegény , sokan éhhalál küszöbén,
míg mások milliárdosok , néped verejtékén !
Nem kell Neked háború , hogy elveszítsd népedet,
lassan elhagy Téged , mert máshol próbál életet !

Szedjük hát össze magunkat s maradék erőnket,
mentsük meg Hazánkat , szeretett földünket !
Tegyünk meg mindent , országunkért , együttes erővel,
hogy amikor végleg elhagyjuk , az legyen , emelt fővel !

Üzeni a z.....s..... tigrise...amikor a harcra készen állsz, én ott leszek...!


Majd amikor a rendőrt a helyén kezeled...

HírekFoglalkozzunk a Rendőrséggel

Évekkel ezelőtt, a rendőr még jó barátod és védelmeződ volt. A dolgok mostanra kissé megváltoztak azzal, hogy a rendfenntartó erők gazdasági szervezetekké váltak és elkötelezték magukat a profittermelés mellett, mely profitot a tőled beszedett pénzek jelentik büntető cédulák, gyorshajtási bírságok, parkolási bírságok formájában vagy bármilyen más módon. Ma reggel azt mondták be a nemzeti tévében (USA – a ford.), hogy az elmúlt tizenhárom évben (az eddigieken felül – a ford.) további háromezer törvénysértést találtak ki.

Mivel minden egyes rendőri szerv gazdasági szervezet és stratégiájában nem különbözik a McDonaldstól, nincs hatalma semminek a végrehajtására, ahogyan a McDonalds-nak sincs. Azoknak a férfiaknak és nőknek, akik a helyi rendőri erők zászlója alatt dolgoznak, két különálló szerepük van. Amikor rendőrként elhelyezkednek, leteszik a hivatali esküt, melyben megfogadják, hogy fenntartják a szokásjogot. Az eskü az egyetlen és semmi más, ami felhatalmazza őket, hogy erőszakkal betartassák a törvényt – erről fel van sorolva néhány dolog a forrás „Legalese” részében (lásd a http://op.harmoniaban.org/ismerd-meg-stromanodat-ii-resz oldalon, A jogi nyelv szakaszban – a szerk.). Ez nem hatalmazza fel őket arra, hogy bármit is tegyenek az állítólagos „kormány” jogszabályainak betartatásáért, tehát külön kiképezték őket arra is, hogy a szabályzatot az informálatlan emberek félrevezetésére használják. A tisztesség kedvéért azért megjegyzem, hogy a karhatalom legtöbb tagja nincs tisztában tettével és nem érti a különbséget a „legális” jogszabályok – amelyek opcionálisak – (vagyis nem kötelezőek – a ford.) és a „törvényes” szokásjog követelményei között, melyek mindenkire egyformán érvényesek és nem opcionálisak.

Parittyával a pénzhatalommal szemben...?

HírekA törvénytelen törvényeik, csak rád nézve kötelezőek, rájuk nézve már nem!
Törvénytelenek ellen, csak törvénytelen eszközökkel lehet eredményt elérni!
Addig, amíg az ő törvénytelen törvényeit betartod, vesztes vagy!
Érvénytelen Alaptörvénnyel, nem létező magyar államban, nem léteznek törvényes törvények, csak
törvénytelenek! Ameddig ezekkel nem vagy tisztában, nem tudsz eredményt elérni!
Törvénytelen, nem jogképes bírósággal, miről kellene egyeztetni? Bűnözők ülnek a bírói székben!
2012. 12. 25-ével fel lettek számolva! Lásd a mindenkire kötelező, egységes nemzetközi kereskedelmi törvényt, az UCC-t.
Köztársaság, kinek? Demokrácia=Diktatúra! A demokrácia helyett "democsokrácia" van!
Kell ez nektek?!! Innen jutottunk a jelenlegi állapothoz.
Háború van, mikor érted már meg? Ébredjetek magyarok!!

Zene...

Hírek


A rendszer megbukott! Idő kérdése mikor omlik össze...

Hírek


Háborúk kellenek az antikrisztusnak, mert csak így tudja hatalmát megtartani!
Az amerikai polgárháborús patthelyzet hamarosan véget ér és megkezdődik a bolygó felszabadításának következő fázisa
Az áruló John McCain valószínű kivégzése az 1913 óta az Egyesült Államokban uralkodó bűnöző összeesküvés eltávolításának egy újabb fázisa...
Vegyi és biológiai fegyverek, melyeket titkos katonai kutató bázisokon fejlesztettek ki
Hawaii lehet az első olyan állam, ahol megtiltják a korallzátonyokat gyilkoló napvédő krémek használatát
Nem volt támadás, nem voltak áldozatok, sem vegyi fegyverek - A dúmai szemtanúk a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet előtt tettek tanúvallomást HágábanMarad a diktatúra, vagy harcolsz a szabadságodért, hazádért?!

Hírek

Lesz még Hun birodalom...?

HírekTe mit gondolsz, lesz még Hun birodalom?

A jóslat hamarosan beteljesül...

HírekAlig két hét alatt háromszor is kaptam olyan e-mailt, amelyben nem kevesebbet állított a szerzője, mint hogy Nostradamus, a nagy francia jós és látnok velünk, magyarokkal külön munkában foglalkozott. Eszerint Nostradamus élete végén, öregen és betegen kapta a megrendelést egy magyar főembertől, hogy írjon próféciákat Magyarországról. Ez a "nagyhírű és vitéz" nemzet fia háromezer ezüstöt fizetett Nostradamusnak ezért a munkáért, s a megrendelő személyében gróf Zrínyi Miklósra ismerünk, a szigetvári hősre, aki valóban három hónappal élte túl a jóslatok szerzőjét, s 1566. Szept. 8.-án halt hősi halált.

Senkinek nem lesz bocsánat...!

HírekMindenki felelni fog, akik részt vesznek ebben a súlyos törvénytelen népirtó bűncselekményben! Egyetemlegesen fognak felelni akik részt vesznek a nép kifosztásában! Tízszeresét fogják visszafizetni
azoknak akinek törvénytelenül vették el a házukat, otthonukat.
A Hunok Nagy Szövetsége a néppel szövetségben vállalja a rend helyreállítását!
Senki ne gondolja azt, hogy a más könnyén, verejtékén, az élete munkájával szerzett vagyont csak úgy törvénytelenül megszerzi és azt megtarthatja! Mindazok akik részt vesznek ebben az aljas cselekedetben, ne gondolják, hogy nem lesz következménye! Ne gondolják, hogy a könnyen szerzett vagyont megtarthatják, nyerészkedhetnek vele. Megéri e neki ha tisztában lesz azzal a információval, hogy tízszeresét kell majd neki vissza fizetni!

Bíró Icát IS kidobják a házából
Dobozok között él, egy félig üres házban. Bútorai már nincsenek, azt elvitte a végrehajtó. Bíró Icát egy tizenhárom évvel ezelőtt, svájci frankban felvett kölcsön taszította ebbe a borzasztóan nehéz élethelyzetbe.

Generálási idő: 0.14 másodperc
905,486 egyedi látogató