Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 1
Bennysap

-> Regisztráltak: 318
-> Legújabb tag: MichaelNeurn

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Viszályt szít az amerikai kormány

HírekViszályt szít az amerikai kormány Venezuelában, természetesen a felsõ kaszt irányításával teszi. A világ minden táján ahol az érdeke megkívánja. Bush szavait idézve, " elõbb háború kell, majd utána jöhet csak a béke!"

Párizsból

Hírek

Akarod, hogy így legyen?

Hírek

Az új világrenddel jön a chip

HírekSvédországban elkezdték chippelni az embereket. Sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban

Svédországban már tavaly óta igénybe lehet venni egy olyan szolgáltatást, mellyel orvosi úton a bõr alá helyeznek egy chipet. A hüvelykujj és a mutatóujj közötti bõrréteg alá ültetik be, amely létfontosságú dolgokat képes helyettesíteni. Nagyon népszerû a svédek körében, kezdetben 100 emberen végezték el a beavatkozást, ám ez a szám napról napra nõ, és ma már több, mint 4000 emberbe van ilyen chip ültetve.

Mai cikkünkben bemutatjuk, milyen funkciókat képes ellátni, illetve, hogy helyileg hova is van beágyazva.

Hiába a tüntetés...

HírekHiába a tüntetés, ha holnap a felsõ kasztnak a rabszolgája maradsz, neki dolgozol! Nem ez a megoldás kulcsa! Ki kell lépni a rendszerükbõl, és a sajátodat kell minden nemzetnek újból felépíteni, ez a járható út!
Tanulj, Ukránok és a Franciák tüntetéseibõl, õk sem jutnak egyrõl a kettõre...!

Boldog névnapot minden...

HírekBoldog névnapot kívánok minden Bálint nevû névnaposnak, druszámnak! Áldás...
Kitartás, nemzetünk feltámadása közeleg! Áldás...

Párizsból! Üssétek már szét a felsõ kaszt kutyáit?

HírekAnnyian vagytok, miért hagyjátok, a felsõ kaszt kutyáinak, hogy azt csináljanak veletek amit csak akarnak?!
Az egész kialakult helyzetért csak is õk tehetnek, õk a felelõsek és senki más! Nem akarják és nem is az a céljuk, hogy bármit is megoldjanak. Szándékuk tiszta és világos, megfélemlítés, uralkodni a többség felett, a káosz teremtése!Kedves Talpi! Igazad van! Már csak az a kérdés, kik is azok a szemiták valójában? Itt van egy kis segítség ennek a kérdésnek a megválaszolásához! www.magyarvagyok....lyezkedese Küzdelem a nomád életformájú szemitákkal-A szemiták bejövetele és elhelyezkedése.A szemiták eredete és népi kiléte. Halmy György zsidó filmrendezõ csinált egy filmet zsidó megrendelésre, aminek a címe: "Sivatagi nemzedék". HA BÁRKI KÍVÁNCSI RÁ, HOGY KÖRÜLBELÜL HOGYAN IS NÉZET KI AZ "EREDETI, ÕSI" SZEMITA RASSZ, FAJ, AZ OLVASSA EL A FENT AJÁNLOTT ÍRÁST ÉS NÉZZE MEG EZT A DOKUMENTUMFILMET!" https://www.youtu...Q2NdYajLg4 Halmy György: Nomád vezeklés a XXI. században. Puntai József Antal története Németh Péter Mikola közremûködésével. NA, VALAHOGY ÍGY NÉZHETTEK KI AZ EREDETI SZEMITÁK! A fenti írásban leírt ismertetõ jegyek alapján legalábbis így nézhet ki egy szemita!

Így mûködne a felsõ kaszt?

Hírek


A volt holland elitbankár, Ronald Bernard egy interjú során bepillantást engedett a pénzügyi rendszer mocskos üzelmeibe. Bankok, nagyvállalatok, titkosszolgálatok és terrorszervezetek közvetítõjeként látta, hogy hogy hozzák létre és finanszírozzák a háborúkat, és hogy a világon levõ szenvedést teljesen tudatosan okozzák. Rájött, hogy a pénzhatalom csúcsán különleges szabályok érvényesek és hogy az a körülbelül 8.500 ember, aki kiválasztottnak érzi magát, függõvé tette önmagától az emberiséget.

Párizsból élõben

Hírek

Trianonba, nem nyugszunk bele!

HírekPárizs népe már fizet, a bennünket szétdaraboló Trianonért! Nem a nép a felelõs! A felsõ kaszt az elkövetõ,
nekik kell érte bûnhõdni, nem a Francia népnek!A rendõr a felsõ kaszt, terrorszervezete... Párizs

HírekA bíró, ügyész, rendõr, hivatali személy, a felsõ kaszt terrorszervezete...! A rabszolga sors, rabszolga rendszer, fen tartója, végrehajtója...!

Generálási idő: 1.12 másodperc
1,628,860 egyedi látogató