Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

2019-év. Mindenki felelőssége kell legyen...?!

HírekMindenki aki magyar, felelősséggel tartozik azért, hogy hazánk lángba borul-e, vagy nem!
Mindenki, aki a rendszernek a szolgája, vazallusa az mind felelős, beleértve a kormányt és az ellenzéket is!

Világ a színfalak mögött...

Hírek

Áldott új esztendőt...

HírekÁldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk minden olvasónknak...

Megszűnt a Magyar köztársaság...

HírekKedves Heffner Attila! 2011.11.25-én a Magyar Köztársaság megszűnt! A Magyarország nevű gazdasági társaságot
0000889414-es sorszámon jegyezték be Amerikában "New Yorkban. A UCC 2012.12.25-én felszámolta az összes kormányok, bankok hivatalok, hatóságok meglettek szüntetve! https://op.harmoniaban.org/jogi-valtozasok
https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type&dateb&owner=exclude&count=100
Minden eddigi diktatúra által elfogadott törvényt törölni fogunk!
Úgy fent mint lent! Rendnek kell idelent is lenni! Rendet fogunk tenni, mert csak szabályozni és rendeletet hozhat a földi emberi s-Ég! Áldás a Hun Nemzetünkre!

Áldott békés, boldog ünnepeket kíván a honlap szerkesztője!

HírekBékés boldog kerecsent, karácsonyt és háború mentes jövőt kívánunk minden olvasónknak!

A pénzt irányító háttérhatalom bukása közeleg!

Hírek


Kedves László és István! Nem 10-15 év múlva, hanem néhány éven belül be fog következni amiről Ti itt beszéltek! Ezt mi már 15-éve megterveztük amiről Ti lamentáltok! Ahhoz, hogy ezt bevezessük elkellet jönni egy olyan helyzetnek, ami jelenleg a világban kialakult, ami jelenleg van! Áldás...

Jövő évi munkaszerződés

Hírek


Megjelentek az első, 400 órás túlórára vonatkozó munkaszerződési módosítások
A pótlékokat pedig 36 hónapon belül köteles kifizetni a munkáltató – kaptunk egy szerződésmódosítást a rabszolgatörvény jegyében. A munkáltató eddig is 250 óra túlórát írt elő, a gyerekeket többször nem tudták emiatt időben elhozni az óvodából.

Olvasónk küldött el egy szerződésmódosítást, amely 2019. január 1-jétől lépne érvénybe egy kelet-magyarországi cégnél. A módosításban 400 megengedett túlóra szerepel, melyet a munkáltató saját jogkörben rendelhet el. 5 százalékos pótlékkal jutalmazzák a túlórát, amit pénzen vagy szabadidőben lehet kifizetni. “A túlórapótlékot a törvényi rendelkezéseknek megfelelően az elrendelt túlórák teljesítését követően 36 hónapon belül köteles kifizetni.”

Olvasónk azt írja, egy nyírségi kisvárosban élnek, ahonnét nem tudnak elköltözni, mert nem kapnak elég pénzt a családi házukért, amiből egy nagyobb városban másik lakást tudnának venni. Négy éve dolgozik a módosítást belengető cégnél, eddig 250 óra túlóra volt előírva. “Emiatt ősszel háromszor késtünk az óvodából délután. Az óvoda vezetője közölte, legközelebb a gyámügyet értesíti.” A nagyszülőkre nem tudnak számítani a gyerekek elhozásánál – 2019-től pedig még több bonyadalmat okozhat a megnövelt túlóra.

A többlettúlóráról szóló törvényt még alá sem írta Áder János köztársasági elnök, tehát még nem lehetne rá hivatkozni mint létező jogszabályra.

Yudapesten és Párizsban

Hírek


ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA

Hírek


Tudjuk, hogy újra egyesülnek a Hunok és megmutatjuk a világnak, Atilla nagy királyunk erejét! Áldás
Mit csinál ezalatt Odoaker? Újra építi a lerombolt Aquileját, és elfoglalja Noricumot. Megtisztítja Itáliát a gótoktól. 487-ben a mai Krems környékén létezett Rugi-land-ot elfoglalja. 488-ban kiveri innen teljesen a longobárdokat (mai Alsó-Ausztria, a Dunától északra).
489-ben Theodorik gót törzsfõnök, aki a Balkánon csatát vesztett a Hunok ellen, a Julián Alpokon átkel és Odoaker ellen indul. Következõ adatunk 493. év és csak annyi, amint a nyugati történészek írják: Nagy Theodorik orvul meggyilkoltatta Odoakert, Itália királyát. És egyik sem felejti el aztán utána írni, hogy a germán-gótok ettõl kezdve 70 évig uralták egész Itáliát.
Mit építettek a germán-gótok Itáliában ezalatt a 70 év alatt? Nincs történelmi adat arra vonatkozólag, hogy valamit is építettek volna. Csak a germán-gót rombolásokról és pusztításokról beszélnek a régi írások.

Párizs

Hírek

ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA

Hírek


Tudjuk, hogy újra egyesülnek a Hunok és megmutatjuk a világnak, Atilla nagy királyunk erejét! Áldás
Ezeknek a feledésre ítélt történelmi adatoknak megismerésében talán jó lenne, ha felvilágosítanál minket arról, hogy milyen területeken mûködött ez a két Hun dinasztia? Atilla leszármazottainak dinasztiája a Keletrómai Birodalommal szomszédos területeken és EDI-HUN (Edekon) és utódai a Nyugatrómai Birodalomban.
Ha egyik Hun dinasztia magában a Nyugatrómai Birodalomban fejti ki mûködését, akkor a Nyugatrómai Birodalom történetének ismerete nélkül szinte lehetetlen az általuk végzett történelmi események kibogozása? Ez valóban így van. A Hunok története szorosan egybekapcsolódik mindkét Római Birodalom történetével, hiszen a Hunok nagy királya Atilla mind a két római birodalom ura volt.
Kezdjük a Nyugatrómai Birodalom történetével. Azt már tudjuk, hogy III. Valentián császárt i.sz. 465. évben meggyilkolták, és ezt az alkalmat használta ki a vandálok királya Gaiserik Valentián császár apóstársa, hogy Dél-Itáliát megszállja, Rómát elpusztítsa és kirabolja.
Ebben az idõben a Nyugatrómai Birodalom már a végét járja. Theodorik gót király és a vandálok elfoglalják csaknem az egész birodalmat. Az Iber félszigettõl északra Gallia közepéig mondhatni a Loir folyóig minden terület a gótok kezében van.
Generálási idő: 0.42 másodperc
1,349,022 egyedi látogató