Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 1
PaulHoife

-> Regisztráltak: 352
-> Legújabb tag: UjowwuMus

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Így mérgezi meg a levegõt a cionista felsõ kaszt!

Hírekhttp://beforeitsnews.com/chemtrails/2016/03/exposed-photos-from-inside-chemtrail-planes-like-youve-never-seen-before-2450554.htmlTrianont jóvá kell tenni! Revíziót a Magyar Népnek!

HírekTörténelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelõsség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerzõdés delegációi a világháború kitöréséért egyedül a Magyar Királyságot büntették meg. A Békeszerzõdés elõtt a Magyar Királyság területe 325.411km2 volt, lakosainak száma 20.886.000 fõ. A Békeszerzõdés következményeként az ország területe 92.863 km2-re, míg lakosainak száma 7.615.000 fõre csökkent.

A nép már nem sokáig tûr! Vigyázz sátán, az ítélet órája közeleg!

Hírek


A felsõ kaszt nem a te barátod!

HírekErre nem lesz bocsánat, de az eddigiekre sem!

HírekDöbbenet!!!

Döbbenetes meddig nem merészkedik a bûnözõ, zs... háttérhatalom a világban! A rendõrség nem a migránsokat, hanem a szenvedõ francia lakosságot terrorizálja. A hatóság még az otthonaiktól is megfosztja a lakosságot, hogy idegeneket telepíthessen be.

Feltétlenül nézd végig a videót, olvasd el az Ébredj Európa, ébredj emberiség! címû írást, közben az utolsó hivatkozás alatt hallgass egy kis zenét és terjeszd, mert nagy baj lesz!

A mûtét sikerült, de a beteg nem élte túl...! Ez tragédia!

HírekMindennapos bûncselekmények a kórházakban – Az újrasterilizálás veszélyes és jogellenes

Nevét, arcát adja súlyos állításaihoz Szauter Gábor, aki 15 évig egy fõvárosi kórházban sterilizálógép-kezelõként dolgozott. Lapunknak azt mondta: általános gyakorlat a kórházakban, hogy az egyszer használatos mûtéti eszközöket többször is felhasználják, holott azokat nem lehet teljes körûen fertõtleníteni. Úgy véli, az újraoperációk többségének az is oka lehet, hogy a beavatkozásokat nem steril eszközökkel végzik a kórházakban, pedig ez azon túl, hogy súlyosan veszélyezteti a betegeket, még jogellenes is.

A kígyó addig mar ameddig a fejét le nem vágod!!!

Hírek
GondolatokFéltem a gyermekeim igazságba vetett hitét. Sok éve „kockás ingben” érzi jól magát és nem is tudta, hogy ebbõl még baja is lehet. Mától tehát négyzetrácsosnak kereszteljük át, így tán esélyesebb ha egy bizonyos és jól körülhatárolt KLIK, kiválogatott, kontraszelektált személyzete kéreti számon rajta a sok-sok „tanítást”, melyek zömérõl õ már pontosan tudja, hogy szemen szedett hazugság. Mert ugye nem a ruha teszi az embert, de a ruha fedheti el, ki ember még ebben az embertelen rendszerben, melyet nyilvánvalóan nem emberek irányítanak, terelgetnek,

Csak kérnetek kell és Jézus eljön...!

Hírek
Számítógép, a közösségek és a családok szétverését hozta el!

HírekAzok akik törvényt hoznak, azok ISTEN és ember elleni bûnt követnek el!

HírekEurópai Unió, Angéla Merrkel és a 4-dik Német birodalom...

HírekA HITLER-LEÁNYZÓ, ROTHSCHILD NEGYEDIK BIRODALMA ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS
2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):

hitler_leanyka_kompozicio_2

“Ezrek vonultak utcára hétfõ este Athénban …

Egyes tüntetõk plakátjain “Ki az országunkból, te cafat!”, “Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!” feliratok szerepeltek”

Generálási idő: 3.38 másodperc
2,938,704 egyedi látogató