Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 379
-> Legújabb tag: belleopila

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mikor akasztjuk fel az összeset, vagy lõjük fejbe??!

HírekNem az elsõt, az utolsót kell...! Ez mind cionista hazaáruló!!!

HírekTudomány, történelem...

Hírek
Osiris sírja Egyiptomban és a gízai piramisok
Kutatási anyag - 2007
A gizai piramisok építõjeként az - egyébként magyarul író-olvasó és beszélõ - „egyiptomi” népet jelöli meg a tudomány, az épületek korára pedig 4500 évet ad meg. Az élet úgy hozta, hogy Boszniában is felfedeztek egy legalább 17.000 éves piramis-együttest, az egyikükön talált – hasonló korú – felirat pedig szkíta-székely-magyar rovásbetûket tartalmaz. Elismert és hiteles szakértõk a Szfinx (arabul: Abu Hun = Hun Apu) korát legalább 10-13.000 évben, míg a Nagy Piramis, az eredeti alapkõzeten álló magjának korát, 70-100.000(!) évben határozzák meg.

Nyílt levél a haza árulónak?

Hírek“Földönfutóvá tettek!” Nyílt levél Orbán Viktorhoz!

Olvasónk e-mailt küldött a Bal-Rad-nak. Ebben leírja A CSALÁD TRAGÉDIÁJÁT!

A Bal-Rad ezt az e-mailt NYÍLT LEVÉL FORMÁJÁBAN közzéteszi! Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a szándékunk szerinti címzett!Csak addig léteznek amíg van követõ!

HírekBankár maffia

Bankárok, politikusok, vallási vezetõk
Hogy mi a közös bennük? Hogy valamennyi parazita, akik folyamatosan összejátszanak az egész emberiség ellen.A vallási vezetõk elvileg nem politizálhatnának, gyakorlatilag viszont nyakig benne vannak a politikai hatalomban is, ami ugye egyenes út a többi hatalmi úthoz, mint gazdasági hatalom, pénzügyi hatalom és stb és stb...Az ma már sokak, de sajnos még sem elég ember elõtt közismert tény, hogy senki nem juthat politikai hatalomra, vagyis vezetõi pozícióba, ha nem valamelyik fõparazita bankár dinasztia kutyája, csicskája.Ma-gyarmatország esetében sem beszélhetünk magyar politikáról, ugyanis olyan nincs, már mióta is? A politika ugyanis azt jelenti röviden, hogy érdekek védelme és érvényesítése.

Megállj rabló! A nép haragja utól ér!

HírekNaponta tíz magyart dobnak ki a lakásából!

Többen kerültek utcára

Felpörögtek a kilakoltatások mióta lejárt a moratórium. Március eleje óta több mint félezer kilakoltatás történt – írja a Magyar Nemzet.

A lap a végrehajtóhiénákat tömörítõ Magyar Bírósági Végrehajtó Karnak nevezett bûnbanda adatai szerint az elmúlt két hónapban 545 “ingatlan-birtokbaadás” történt, vagyis a statisztikák a moratórium lejárta óta csaknem annyi kilakoltatás történt, mint korábban egy év alatt. Naponta legalább tíz! Ami annyit jelent, hogy az említett idõszakban LEGKEVESEBB KÉTEZER MAGYART TETTEK FÖLDÖNFUTÓVÁ!

Párizs utcái

HírekOligarhák és élõsködõ paraziták?

Hírek
BARTUS LÁSZLÓ: ZSIDÓ SZEKTA KEZÉN A LIBERÁLIS MÉDIA

Miután korábbi cikkünkben szóvá tettük, hogy az amerikaellenes, antiszemita és minden külföldi beavatkozással szemben szabadságharcot folytató Fidesz nem teszi szóvá, hogy amerikai (!) zsidók (!) pénzén tartják el az ellenzéki (!) média mind nagyobb részét, szeretnénk megvilágítani azt is, hogy miért. Mint írtuk, erre mondja Kohn bácsi, hogy ha ezt a Fidesz nem teszi szóvá, akkor benne van.Idézett cikkünkben több fotót közöltünk arról, hogy az Orbán-rezsim képviselõi és a New York-i fõkonzulátus milyen szoros kapcsolatot épített ki a brooklyni haszid közösséggel. Köztük bemutattuk az alábbi fotót is, amely Mikola István New York-i látogatása alkalmával készült. Mikola brooklyni házában meglátogatta Moshe Leib Rabinovich munkácsi fõrabbit. Errõl a fotóról van szó:

Kiváltságok a felsõ kasztnak?

HírekKedves Emma! Megvan már a megoldás! Hamarosan látni is fogja!

HírekMinden bajnak okozói, forrása a vallások. Vallások vezetõje a "Vatikán!"

HírekMinden út Rómaba vezet...!

Jezsuita Rend a Szent Római Birodalom uralja a világot közösségek és apostoli mûvek által szervezett "tartományok" tartozó egy tíz " assistancies ", vagy 10 Kingdoms . [ KATTINTSON INTERAKTÍV TÉRKÉP megalkották ] , mint kattintson a régióban a világ megjelenik egy lista az összes tartományok tartoznak a " Asszisztencia " kiválasztotta; meg fogja találni a címét közigazgatási hivatalok mindegyike, valamint a kapcsolatok, hogy a honlapján sikerül.
Generálási idő: 3.36 másodperc
4,121,251 egyedi látogató